ANTE CIZMIC Cropix
BOLAN PORAZ

Gattusa zateklo jedno pitanje, a otkrio je i što se dogodilo Siguru: ‘Klub je svjestan onoga što mi treba...‘

Grozna večer je iza Hajduka, imali su Bijeli bolje prigode, ali nije bilo zgoditka u mreži gostiju
Piše: Frane MaršićObjavljeno: 16. kolovoz 2024. 00:22

Veliko, ogromno razočaranje na Poljudu nakon što je Hajduk šokantno ispao od Ružomberoka. Imali su bijeli bolje prigode, ali nije bilo zgoditka u mreži gostiju. Grozna večer je iza Hajduka i svih njegovih navijača. Iako je trener gostiju rekao kako su "preživjeli" nije to za Gennara Gattusa nikakva utjeha

- Nije mi ovo najteži poraz iako boli, rane peku i treba ih liječiti. Patili smo u cijeloj utakmici i nismo realizirali 5-6 velikih prigoda. Idemo dalje tek je 15. kolovoza - započeo je Talijan.

Pričao je Gattuso o onome što čeka njegovu ekipu.

- Situacija je jasna, jedino sam siguran da u nedjelju imamo utakmicu u prvenstvu. Klub je svjestan onoga što meni treba u momčadi, ali neću tražiti alibije. Nemamo roster za dva kolosijeka. Mladi nisu spremni za ovaj tip nogometa. Ovo jako peče i nadamo se da će proći što prije - rekao je Gattuso kojeg je zateklo pitanje o mladim igračima

- Tako sam vidio utakmicu, stavio sam ih kada sam mislio da je trebalo, možda sam Antunovića trebao ubaciti 7-8 minuta ranije.

Tijekom priprema vruća priča je bio Newerton, Gattusu to nije bitno u ovom trenutku...

- Ne želim pričati o potencijalnim imenima, to su pitanja za sportskog direktora i klub. Newerton je ostao samo na razgovoru. O tome neka govori klub, oštar je bio Talijan.

Izgledao je Hajduk dominantno unatoč gorkom i groznom porazu, je li to smjer za budućnost?

- U sredini smo kolovoza, zaliječit ćemo rane i dignuti glavu. Momci su dali sve od sebe. Nadam se da ćemo ubirati plodove dobrog rada. U nedjelju nas čeka utakmica prvenstva protiv Varaždina.

Otpao je u zadnji tren Niko Sigur...

- Nije ništa strašno, samo endem na kvadricepsu. Nismo htjeli pogoršavati stanje.

Je li slučaj Perišić odvukao pažnju igračima?

- Ne bih rekao, Hajduk je izgledao dobro. Iscrpio me samo gol Lokomotive u 97. minuti i to što mi ne možemo dati gol, zaključio je Talijan.

Linker
17. rujan 2024 11:57