DAMIR KRAJAC Cropix
‘SNIMANJE‘ IGRAČA

Europski velikani s golemim zanimanjem gledaju okršaj na Maksimiru

Protukandidati na nedjeljnoj skupštini zajedno će sjediti u glavnoj maksimirskoj loži
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 07. ožujak 2024. 20:42

Na maksimirskim je tribinama večeras oko 20.000 gledatelja, dekor je izvrstan, Plavi će protiv PAOK-a imati gromku potporu s tribina. Ulaznice za donje dijelove tribina zapad i sjever "planule" su već u utorak, a danas su prodane i sve utakmice za gornje sektore spomenutih dijelova stadiona. Samo južna tribina nije rasprodana...

Gužva je oko maksimirskog stadiona počela već dva sata prije utakmice, kafići su bili puni, željno se čekao još jedan europski ispit Plavih. A u glavnoj maksimirskoj loži trebali bi zajedno sjediti klupski predsjednik Mirko Barišić, te izborni pobjednik u prvoj jedinici i nedjeljni Barišićev suparnik, Velimir Zajec, kao i Otto Barić, čija je lista poražena u sučeljavanju sa Zajecovom. Zajedno će gledati utakmicu, žele pokazati da bi i u ovom predizbornom trenutku klupski interes trebao biti iznad osobnoga.

image

Navijači ispred Maksimira

MIHAEL FARKAŠ

Dvoboj Dinama i PAOK-a pobudio je i golemo zanimanje menadžera i skauta, pa su maksimirske lože bile pune izaslanika europskih klubova, koji su tražili buduća možebitna pojačanja.

Dobili smo informaciju da su na utakmicu došli predstavnici engleskih klubova Manchester Uniteda, Chelsea, West Hama i Fulhama, a Italija je ponudila također četiri zainteresirana kluba. Bili su tu predstavnici Fiorentine, Hellas Verone, Cremonesea i Venezije.

Svoje skaute imaju i njemački klubovi, pa su tako u Maksimiru predstavnici Borussije Dortmund, Bayera Leverkusena i Wolfsburga. Bliži se ljetni prijelazni rok, jasno je da je sad vrijeme za "snimanje" željenih igrača i uspostavljanje kontakta.

Linker
30. travanj 2024 08:20