Arijan Ademi

 GORAN MEHKEK Cropix
SASTAV MODRIH

Ako je to za Ademija istina, to nije dobar potez Dinama: A jedan igrač ponovno nije bio niti na klupi

Ne znamo je li razlog takve odluke klauzula u Ademijevu ugovoru vezana uz uvećanu odštetu...
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 26. studeni 2023. 07:09

Oporavljeni Dinamov napadač, Bruno Petković, bio je u udarnom sastavu, od prve je minute predvodio Plave u okršaju s Osijekom. Imao je Petković i kapetansku vrpcu, budući da je Arijan Ademi ostao na klupi, umjesto njega je na travnjaku bio Bulat. Ne znamo je li razlog takve odluke klauzula u Ademijevu ugovoru vezana uz uvećanu odštetu odigra li određeni broj utakmica, ako je tako, onda to svakako nije bio dobar potez... Na kraju je Ademi ušao u igru u 59. minuti.

Dino Perić nije ni bio u zapisniku, shrvala ga je viroza, pa se tako na srednjem braniču, u tandemu s Theophileom, iznenađujuće pojavio Boško Šutalo, koji je posljednju utakmicu, opet ispod željene razine, odigrao u Varaždinu prije tri tjedna. Nadalje, na lijevom je obrambenom boku bio Perković, dok je Ljubičić ostao među pričuvama.

Iako je uoči utakmice Jakirović govorio da je Dario Špikić upitan za nastup zbog bolnoga gležnja, ipak je Špikić bio u početnoj postavi, dobio je prednost ispred Gabriela Vidovića, koji još uvijek traži izlazak iz krize.

Drmić ponovno nije kandidirao za nastup

Među 22 prijavljena Dinamova igrača za dvoboj s Osijekom nije bilo napadača Josipa Drmića, iako ga je Jakirović mogao prijaviti, jer na klupi mogu biti 12-orica.

Drmić je tijekom zimske stanke u prijateljskoj utakmici u Babinoj Gredi postigao tri pogotka, očekivalo se da će barem konkurirati za dvoboj s Osijekom, posebno stoga jer je Sandro Kulenović bio suspendiran zbog žutih kartona, no trener Plavih poslao ga je na tribinu.

Ovo je, inače, druga uzastopna utakmica na kojoj Drmić nije bio među kandidatima, nije putovao ni u Rijeku prije dva tjedna. Znači li to da je Drmić sve bliže izlaznim vratima već u dolazećem zimskom prijelaznom roku (ugovor mu traje do ljeta)? Sve će uskoro biti znatno jasnije...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 05:15