Sergej Jakirović

 GORAN MEHKEK Cropix
IDILA U MAKSIMIRSKOJ 128

Sjajne vijesti za Jakirovića: Svi igrači su zdravi i spremni za Rijeku, izbjegnut je loš scenarij u Varaždinu

Nanizali su dinamovci osam pobjeda, samopouzdanje je na najvišoj razini
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 30. travanj 2024. 19:45

Dva su slobodna dana dobili Dinamovi nogometaši nakon subotnje teško izborene 1:0 pobjede na gostovanju u Varaždinu i okupit će se u utorak prije podne u Maksimiru. Cilj je ostvaren, osvojena su tri boda i Plavi će se sad mirno pripremati za utakmicu sezone na Rujevici protiv Rijeke.

Nema kartoniranih i ozlijeđenih igrača, trener maksimirskog kluba Sergej Jakirović moći će računati na sve igrače za derbi koji bi mogao odlučivati o naslovu prvaka.

Nanizali su dinamovci osam pobjeda (uključujući i kup-utakmicu s Hajdukom), samopouzdanje je na najvišoj razini, iako brine neefikasnost. I u Varaždinu je, naime, Dinamo stvorio i propustio niz prigoda, ali zabio je samo jedan gol.

I u takvoj je situaciji uvijek otvorena mogućnost da suparnik dođe do pozitivnog rezultata iz jedne ili dvije šanse, pa je i u Varaždinu Dabro imao sjajnu priliku, ali nije uspio zatresti Nevistićevu mrežu. Kao što to nisu učinili kolo ranije ni Lokosi Goričan i Bartolec, nakon što se Dinamo i u Kranjčevićevoj pošteno ispromašivao.

Kazne, eto, nije bilo i Plavi su tim minimalnim pobjedama nastavili uspješni niz i puni optimizma čekaju ključni derbi na Rujevici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 19:47