Gabrijel Rukavina (u sredini)

 DAMIR KRAJAC Cropix
MIZERNA MINUTAŽA

Dinamov izvanserijski talent već je našao novi klub, zbog ignoriranja na Maksimiru odlazi u susjedstvo?

Iako je Dinamo s njim imao velike planove, mladi Rukavina u ovoj sezoni praktički i ne postoji
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. travanj 2023. 19:08

Nakon izjave Tomislava Rukavine da bi njegov sin nezadovoljan statusom u Dinamu želio otići iz Maksimira, stigla je jedna zanimljiva priča iz Ljubljane.

Gabrijela Rukavinu bi u svojim redovima željela vidjeti Olimpija, o čemu piše i slovenski Sport Klub.

Naime, priča se vrti oko Rukavininog menadžera Andyja Bare. Trener Olimpije koja će osvojiti naslov prvaka Slovenije jest Albert Riera. Radi se o još jednom Barinom klijentu, pa se se ta poveznica gura u prvi plan kad se radi o želji Zmajčeka da Rukavinu dovedu u svoje redove.

image

Gabrijel Rukavina

DAMIR KRAJAC Cropix

Sportske novosti već su pisale o nezadovoljstvu obitelji Rukavina tretmanom koji pod palicom Ante Čačića ima 19-godišnji krilni napadač, odavno prepoznat kao izvanserijski talent. Iako je Dinamo s njim imao velike planove, mladi Rukavina u ovoj sezoni praktički i ne postoji. U 27 kola dobio je ukupno 29 minuta, jednom 21, jednom šest i jednom dvije minute.

"Činjenice jasno govore da je Gabrijel nogometno izgubio godinu dana i to u iznimno važnim formativnim godinama. Jasno je da nema status kod trenera i sportskog direktora Ante Čačića, te da shodno tome stagnira, jer mladi igrač može napredovati samo kroz utakmice, a onda i kroz povjerenje struke", rekao nam je Tomislav Rukoavina u jučerašnjem razgovoru i najavio:

image

Gabrijel Rukavina (u dresu reprezentacije)

DAMIR KRAJAC Cropix

"Poduzimamo potrebne korake da Gabrijel na ljeto napusti Dinamo. Jako mi je teško pričati o tome, ali dužnost je svih nas - od mene kao oca, do Andyja Bare kao menadžera - razmišljati i o Gabrijelovoj karijeri".

Ostaje nam samo pričekati i vidjeti kako će se na kraju rasplesti ova priča.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 08:20