EVRIM AYDIN Anadolu Agency Via Afp
ZANIMANJE POSTOJI

Karijera Brune Petkovića još bi jednom mogla doživjeti zaokret kakav nitko nije očekivao, evo gdje bi mogao otići

Nazire se da bi Petković mogao napustiti Dinamo, a informacija koju smo dobili ne zvuči nemoguće
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. travanj 2023. 08:40

O tome da je Dinamo želio, no nije uspio dovesti Diona Drenu Belju tijekom zimske stanke, imali ste sigurno puno puta pročitati. Sad, nije nikakva tajna, ZG-klub je zainteresiran za dovovođenje mladih napadača, Matije Frigana iz Rijeke i Žana Vipotnika iz Maribora. Prema našim informacijama, usmeni pregovori su u punom jeku.

image

Bruno Petković

GORAN MEHKEK Cropix

Naravno, odmah se postavlja pitanje što će biti s Brunom Petkovićem? Naime, ako Dinamo dovede jednog ili čak obojicu mladih golgetera, u kakvom će oni statusu biti ukoliko hrvatski reprezentativac Petković ostane u plavom domu? Jer, sasvim je jasno da će Petković biti prva špica, to se nekako podrazumijeva, ne znamo što bi se trebalo dogoditi da to ne bude tako. Dinamo ne igra s dva klasična napadača, tako da bi plavi klub masno platio novog ili nove napadače a oni ne bi bili prvi izbor. Nekako nam nema smisla...

image
RONALD GORSIC Cropix

To se već, recimo, dogodilo s Petrom Bočkajem, koji je skupo plaćen, a dobiva minutažu na kapaljaku. Čačić je sad doveo i Maura Perkovića, a niti njega nema kao čovjeka za udarni sastav. Naravno, ne znači da neki novi trener, ako bi Čačić bio poslan u povijest, ne bi koristio dva napadača u prvom sastavu...

Međutim, izgleda da u ovom slučaju priča ima neki novi sadržaj. Nazire se da bi Petković mogao napustiti Dinamo. Stigla nam je informacija da za njegove usluge postoji zanimanje iz - MLS-a! I to vrlo ozbiljno zanimanje. Naravno, od zanimanja do službene ponude dugačak je put, no nije nemoguće da Petković karijeru nastavi preko "velike bare".

Kao što znate, u Dinamu su odlučili ne potpisati novi ugovor s Josipom Drmićem, te je bjelodano jasno da se na njega ne računa u budućnosti. Priče oko Petkovića i Drmića zapravo pokazuju da je Dinamo jako zagrizao za napadačka pojačanja, te da Frigan i (ili) Vipotnik nisu samo priče koje zabavljaju nogometnu javnost u ovom trenutku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 20:32