Dinamovi navijači

 RONALD GORSIC Cropix
DAN ZA PAMĆENJE

Dinamo sprema spektakl kakav u Zagrebu dugo nije viđen. Igrači će autobusom doći na Trg

Iz maksimirskog kluba najavili su veliku proslavu naslova prvaka
Piše: SNObjavljeno: 21. svibanj 2024. 11:36

Utakmicom protiv Rudeša u nedjelju, Dinamo će zaključiti još jednu sezonu hrvatskog prvenstva kao pobjednik. Modri su pobjedom protiv Osijeka osigurali novi pehar u klupskim vitrinama, a nakon nedjeljne utakmice (početak u 17.30 sati), u Zagrebu se sprema velika proslava naslova.

Oko cijelog događaja oglasio se i Dinamo na službenim stranicama, a njihovo priopćenje prenosimo u cjelosti.

"19. svibnja 2007. godine…

Dan koji će ostati zapamćen kao zadnje veliko slavlje svih Dinamovaca na glavnom trgu našeg grada. Mnoge generacije su odrasle i nisu imale priliku doživjeti takvu proslavu koja je bila spektakularna. Upravo zato, nakon dugih 17 godina, vrijeme je da pokažemo da Zagreb ponovno živi Dinamo! U nedjelju slavimo Dinamovštinu i želimo zaokružiti ovu sezonu na najbolji mogući način! Neka 26. svibnja 2024. bude dan kojim ćemo ispisati novu povijest našeg slavnog kluba.

Po završetku utakmice Dinamo - Rudeš pozivamo sve kojima je stalo do Dinama da se zapute na Trg bana Josipa Jelačića i da zajedno proslavimo novi naslov prvaka! Pokažimo svima kaj je Dinamo i koliko ga volimo! Odmah po završetku ceremonije dodjele pehara, igrači će krenuti s Maksimira s otvorenim autobusom prema Trgu gdje ćemo svi zajedno zaokružiti jednu od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub! Očekuje vas koncert s gostima iznenađenja i trenuci koje ćemo pamtiti zauvijek!

Zagreb je Dinamo – Dinamo je Zagreb!

Vidimo se u nedjelju! Zaplavimo Zagreb!"

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. svibanj 2024 11:37