Screenshot: Youtube
NIŠTA OD TRANSFERA

DINAMO DETEKTIRAO POTENCIJALNO POJAČANJE Nekad je bio rezerva današnjem Modrom, a onda je proigrao, upisao 14 asistencija i podignuo cijenu u nebo!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. siječanj 2019. 23:34

Ne jurca Dinamo za pojačanjima ove zime, ali neke su novosti moguće. Nije tajna da je jedna od želja pojačati poziciju lijevog beka, tu je jesenas bilo najviše problema. Doduše, Marin Leovac je bio ozlijeđen, a sad se nakon operacije očekuje da konačno bude zdrav i u kontinuitetu zareda s dobrim igrama.

Mario Musa nije dobio priliku u Europi, u tim je utakmicama Bjelica više vjerovao priučenom beku Amiru Rrahmaniju. Koji je ostavio solidan dojam. Ali zlu ne trebalo, u Maksimiru su počeli tražiti dodatna rješenja za to mjesto, a među najzanimljivijima je bio Grk Dimitris Giannoulis. Ima 23 godine, igrač je solunskog PAOK-a na posudbi u Atromitosu, posudba mu istječe na ljeto. Zanimljivo, Giannoulis ima tek dvije utakmice za PAOK, gdje je između ostalih bio rezerva i Marinu Leovcu!

Ipak, u Atromitosu se u zadnjih godinu i pol dana razigrao, upisao je 50 utakmica, u kojima je skupio čak 14 asistencija. No kako čujemo, iako je Giannoulis zaintrigirao Maksimir, od posla neće biti ništa jer su se za njega zainteresirali i drugi klubovi, iz bogatijih liga (primjerice francuski Rennes), iznosi ponuda rastu i već su prešli dva milijuna eura, dok PAOK sad traži i puno više.

U ovom trenu nije tolika nužda da bi Dinamo išao u takav posao, no to je primjer i dokaz da u Maksimiru ipak ne miruju, da se radi i na dolascima i da će reagirati ako se nešto otvori.

Linker
11. svibanj 2024 11:52