Ivan Šunjić napušta trening

 SCREENSHOT: TWITTER
PLATIO JE CEH

VIDEO: Hrvat potjeran s treninga, trener u potpunosti izgubio živce i urlao: ‘Odj...i! Izlazi s terena!‘

Njemački klub je kao razlog izbacivanja naveo manjak discipline, a mediji su otkrili detalje
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 23. travanj 2023. 13:40

Živci u Herthi su tanki nakon što je sve izvjesnije kako će berlinski klub ispasti iz Bundeslige, a ceh je platio hrvatski veznjak.

Ivan Šunjić vjerojatno je odigrao svoje za Herthu u kojoj je do ljeta na posudbi iz Birminghama. Njega je, naime, trener Pal Dardai izbacio s treninga dan nakon domaćeg poraza od Werdera (2:4). Njemački klub je kao razlog izbacivanja naveo "manjak discipline", no njemački mediji prenijeli su detalje svađe koja je kulminirala Šunjićevim odstranjivanjem.

Momčad je, naime, stala u krug prije početka treninga, Dardai je držao govor u kojem je, između ostalog, rekao kako su protiv Werdera igrali kao djeca iz vrtića. Odjednom je prozvao Šunjića koji uopće i nije bio u sastavu protiv Bremena. "O čemu razmišljaš? Odlazi, zdravo, odj...i! Izlazi s terena!", zaurlao je mađarski trener na hrvatskog veznjaka, a nije stao ni dok je ovaj odlazio s treninga: "Treba jedna lopta tebi, a nama druga. Igraš nešto za sebe. Trik ovdje, trik ondje, a ništa ne prolazi", navodno je urlao za Šunjićem.

Hrvatski nogometaš u Herthu je došao prošlog ljeta na posudbu uz opciju otkupa za dva milijuna eura. Međutim, u bundesligašu se nije najbolje snašao. Odigrao je 18 utakmica, od čega 12 kao starter, a u posljednjih pet prvenstvenih kola nije dobio ni minute na terenu.

Linker
19. travanj 2024 16:20