U AVIONU

Zvijezdu hit serije ‘The Office‘ objavila urnebesan video: ‘Kad osoba koja sjedi pored tebe nema pojma tko si...‘

Američki glumac (57) potajno je snimio muškarca i umirao cijeloj situaciji od smijeha

Rainn Wilson

 Nbc Collection/Everett/Profimedia/Nbc Collection/everett/profimedia

Rainn Wilson koji je utjelovio omiljenog lika Dwighta Schrutea u hit sitcomu "U uredu", slučajno je "uhvatio" jednog putnika u avionu dok je gledao seriju koja ga je proslavila. Američki glumac (57) potajno je snimio muškarca i umirao cijeloj situaciji od smijeha, jer njegov suputnik nije shvatio tko se nalazi pored njega dok on uživa u seriji. To ipak ne čudi, jer glumac je imao za vrijeme leta zaštitnu masku na licu.

"Kada osoba koja sjedi pokraj tebe nema pojma tko si...", napisao je Wilson koji je urnebesnu snimku podijelio na Instagramu. Wilsonov Dwight pojavio se na ekranu nekoliko puta dok je on hvatao mobitelom ovaj urnebesni trenutak.

image

Rainn Wilson

Instagram/Planet/Profimedia
image

Putnik pored Rainna Wilsona

Instagram/Planet/Profimedia

Serija "U uredu" emitirala se na NBC-u devet sezona od 2005. do 2013. i od Stevea Carella i Johna Krasinskog stvorila poznata imena. Prati uredske živote zaposlenika Dundera Mifflina koji rade u podružnici izmišljene tvrtke za papir u Scrantonu u Pennsylvaniji. Wilsonov lik Dwight Schrute, jedan od glavnih likova, nije samo prodavač papira nego i predani pomoćnik regionalnog menadžera Michaela Scotta (Carell). Serija je inače nastala prema britanskoj verziji koju su stvorili Ricky Gervais i Stephen Merchant. Snimljena je jednom kamerom, lažnim dokumentarnim stilom. Finale serije, ovjenčano odličnim kritikama, izvorno je emitirano 16. svibnja 2013., a pogledalo ga je oko 5,69 milijuna gledatelja.

image

‘U uredu‘ - Rainn Wilson, Jenna Fischer, Steve Carell, John Krasinski, BJ Novak

Nbc Collection/Everett/Profimedia/Nbc Collection/everett/profimedia

Unatoč prestanku emitiranja prije deset godina, "U uredu" je bio najgledanija serija na Netflixu tijekom pandemije COVID-19 2020. godine. Skupila je ukupno 57,1 milijardu minuta gledanja, što ju je učinilo najgledanijom serijom u SAD-u, prema Nielsenu.

Potom je preseljena isključivo na NBC-jev servis za streaming Peacock u siječnju 2021., a ugovor je bio ‘težak‘ 500 milijuna dolara.Nedugo nakon preseljenja "The Office" kako se u originalu zove, navodno je stekao više gledatelja na Peacocku nego na Netflixu i usmjeravao više prometa na druge usluge. Priče da bi se serija mogla nastaviti snimati pojačale su se nakon tog ‘transfera‘ jer su članovi glumačke postave otvoreniji prema toj ideji sada kada je serija isključivo u rukama NBC-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:19