STIGLA KĆER

Zvijezda ‘Teorije velikog praska‘ Kaley Cuoco postala mama: Otkrila je ime ‘svog malog čuda‘

Glumica i njezin dečko Tom Pelphrey dobili su svoje prvo dijete

Kaley Cuoco i Tom Pelphrey 

 Planet/Profimedia

Kaley Cuoco i njezin dečko Tom Pelphrey u četvrtak su dobili svoje prvo dijete, kćer Matildu Carmine Richie Pelphrey.

Zvijezda serije "Teorije velikog praska" i "Stjuardesa" i 40-godišnji glumac objavili su sretnu vijest u subotu navečer na svojim Instagram stranicama podijelivši fotografije na kojima se nalazi njihovo "malo čudo" i njihova nova tročlana obitelj.

"30. 3. 23. Predstavljamo Matildu Carmine Richie Pelphrey, novo svjetlo naših života!", napisala je 37-godišnja glumica u naslovu, dodajući nekoliko emotikona s crvenim srcem.

"Presretni smo i zahvalni na ovom malom čudu. Hvala liječnicima, medicinskim sestrama, obitelji i prijateljima koji su nam neizmjerno pomogli zadnjih nekoliko dana. Nevjerojatno smo blagoslovljeni. Tommy nije mislio da bih se mogla još više zaljubiti u tebe, ali jesam.", napisala je Cuoco te objavila nekoliko fotografija na kojima među ostalim ona i Pelphrey maze svoje novorođenče. U svom postu, Pelphrey je također podijelio slike i citirao slavnog islamskog pjesnika iz 13. stoljeća Rumija.

"Ti si Duša Svemira. I tvoje ime je Ljubav.", naveo je Pelphrey te dodao kako je vječno zahvalan na snazi i hrabrosti njegove srodne duše i najboljeg prijatelja - Kaley. Cuoco i zvijezda "Ozarka" potvrdili su u svibnju 2022. da su u vezi. Cuoco je u listopadu na Instagramu otkrila da čekaju svoje prvo dijete.

"Djevojčica Pelphrey dolazi 2023., blagoslovljena... Volim te Tom Pelphrey.", napisala je.

Glumica je prethodno bila u braku s bivšim profesionalnim tenisačem Ryanom Sweetingom od 2013. do 2016. Potom se 2018. udala za Karla Cooka 2018., no njih dvoje su se rastali u rujnu 2021. i finalizirali razvod u lipnju.

U intervjuu za Entertainment Tonight u veljači, glumica je priznala da većinu priprema za bebu ostavlja Pelphreyu.

"Nemam nikakav plan, a nisam pročitala nijednu knjigu. Dakle, takva ću mama biti. Nikad nisam bila sklona pripremama. Jednostavno nisam takva. Bit će sjajno, vjerujem procesu. Tom je guglao dovoljno za nas oboje.", izjavila je.

Cuoco je dodala i da je vrijedne savjete o roditeljstvu dobila od prijateljice te kako je njezina njezina majka "oduševljena" zbog njezine trudnoće i da će joj pomoći oko novorođenčeta.

"Moja mama je nevjerojatna. Ona je iskreno čekala na unuče, otprilike 20 godina. Tako da je apsolutno oduševljena."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:20