LEONARD I PENNY

Godinama su skrivali svoju vezu tijekom snimanja popularne serije: ‘Da smo rekli, uništili bismo fantaziju‘

Popularni sitcom ‘Teorija velikog praska‘ prikazivao se od 2007. do 2019., a Cuoco i Galecki započeli su svoju vezu 2007.

Kaley Cuoco i Johnny Galecki

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivši glumački par Kaley Cuoco i Johnny Galecki otkrili su zašto su svoju vezu odlučili držati u tajnosti dok su snimali seriju ‘Teorija velikog praska‘.

Popularni sitcom prikazivao se od 2007. do 2019., a Cuoco i Galecki započeli su svoju vezu 2007. Prekinuli su dvije godine kasnije.

Za Vanity Fair objasnili su da su svoju vezu skrivali od obožavatelja kako im ne bi ‘uništili‘ dojam o njihovim likovima, Leonardu i Penny.

image

Johnny Galecki i Kaley Cuoco u seriji ‘Teorija velikog praska‘

Chuck Lorre Productions/Warner/Collection Christophel Via Afp

- Kada smo bili u vezi, Johnny je bio jako zabrinut da će to pokvariti dojam obožavatelja o Leonardu i Penny, jer oni još nisu bili u vezi u tom trenutku u seriji, izjavila je Cuoco te dodala kako su imali potpuno različita stajališta po tom pitanju.

- Bio je tako razuman, a ja sam rekla ‘Koga briga? Bit će oni dobro!‘, istaknula je.

- Bio je vrlo zaštitnički nastrojen prema onome što bi obožavatelji mislili, jer smo toliko željeli da Leonard i Penny budu zajedno, da bi nam, ako nas vide zajedno u stvarnom životu, to moglo uništiti fantaziju, izjavila je Cuoco.

Galecki se također uključio te prokomentirao da se pitao kako bi njihov prekid utjecao na prihvaćanje likova kod gledatelja. Dodao je i da je njemu to sve bilo tada komplicirano, a Cuoco je poštovala njegovu odluku. Nakon dvije godine veze, odlučili su prekinuti vezu.

Glumac je za Vanity Fair priznao što je na kraju dovelo do njihova prekida 2009.

- Mi smo iz vrlo različitih svjetova, ali također se čini da se na određene načine stapamo u svjetove jedno drugoga, rekao je.

- Bilo je jako zabavno podučavati jedno drugog različitim stvarima, ali onda kada sam počeo željeti druge stvari, to je situaciju učinilo kompliciranijom, dodao je.

No ipak, iako više nisu u vezi, i dalje su vrlo bliski prijatelji.

- Imamo odnos koji jako cijenim. I mislim da je to dio našeg velikog prijateljstva, rekao je glumac.

Cuoco je otkrila da je Galecki bio na oba njezina vjenčanja te da i dalje podržavaju jedno drugoga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 01:09