JOHN STAMOS

Zvijezda serije ‘Puna kuća‘ otkrila da je na setu otpustila blizanke Olsen: ‘Nisam mogao tako raditi‘

Kao njihovu zamjenu, doveli su dvije crvenokose djevojčice, no glumcu su one bile ‘užasne‘ pa je odlučio vratiti blizanke

John Stamos, David Coulier i blizanka Olsen na setu ”Pune kuće” 1987.

 /Photo12 Via Afp

Glumac John Stamos otkrio je da je nakratko otpustio blizanke Ashley i Mary Kate Olsen sa snimanja sitcoma "Puna kuća", koji se emitirao od 1987. do 1995.

- Ako se dobro sjećam, držao sam je ispod pazuha, Dave je primio njezina mala stopala i odveli smo je u kuhinju i tamo otuširali crijevom, prisjetio se Stamos, koji je glumio Jesseja Katsopolisa u popularnoj seriji.

Stamos je u podcastu "Good Guys" objasnio kako sestre, koje su dijelile ulogu Michelle Tanner, nisu prestajale vrištati tijekom snimanja jedne scene.

image

John Stamos i blizanka Olsen

/Photo12 Via Afp

- Htjele su biti bilo gdje drugdje, samo ne tamo. A i ja, rekao je 59-godišnji glumac za blizanke koje su tada imale 11 mjeseci.

Toliko mu je bilo teško snimiti scenu da je zahtijevao da ih se otpusti.

- Jednostavno nisam mogao. Rekao sam ekipi na setu da ovo neće uspjeti. Vikao sam im da ih se riješe jer nisam mogao tako raditi, objasnio je Stamos, a blizanke su nakon toga otišle.

image

"Puna kuća"

/Photo12 Via Afp

- Doveli su dvije crvenokose djevojčice. Siguran sam da su ih njihovi roditelji voljeli i mislili da su atraktivne na kameri. To nije imalo nikakve veze s tim što su bile crvenokose, ali nisu bile atraktivne za kameru, rekao je Stamos koji je nakon nekoliko dana zahtijevao da se blizanke Olsen ponovno vrate jer su njihove zamjene bile "užasne".

image

John Stamos 2022.

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Na pitanje jesu li sestre Olsen znale da ih se Stamos riješio u početku, odgovorio je kako "sada znaju".

Mary-Kate i Ashley glumile su u popularnom sitcomu osam sezona, od 1987. do 1995. Odbile su se vratiti za Netflixovu "Puniju kuću", koja se prikazivala od 2016. do 2020.

image

Mary Kate i Ashley Olsen 2019.

Angela Weiss/Afp

Nakon što su jedno vrijeme bile iznimno popularne u Hollywoodu, 36-godišnje sestre blizanke povukle su se iz glume te se posvetile modnom dizajnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 03:37