LJUBAV NA VIDIKU?

Nju su povezivali s 30 godina mlađim, a on se od bivše razveo putem Zooma: Sada razmjenjuju nježnosti u javnosti

Nakon dva sata u restoranu, veselih lica i držeći se za ruke prošetali su se gradom

Luann de Lesseps, Olivier Sarkozy i Mary Kate Olsen

 Profimedia/

Američka glumica, pjevačica, model i autorica Luann de Lesseps (58) i bivši suprug glumice i modne dizajnerice Mary Kate Olsen, francuski bankar Oliver Sarkozy (54), viđeni su na ručku u New Yorku pa potaknuli glasine o romansi. Nakon dva sata u restoranu, kako prenosi Page Six, veselih lica i držeći se za ruke prošetali su gradom.

image

Olivier Sarkozy

Bruno Bebert/Bestimage/Profimedia/Bruno Bebert/bestimage/profimedia

De Lesseps je nedavno otkrila da izlazi s misterioznim muškim modelom, ali sudeći po njezinom opisu, nije bila riječ o Sarkozyju. "Sinoć sam imala spoj s tipom koji ima 62 godine, ali je jako privlačan. Bavi se modelingom i danas i to vrlo dobro", kazala je 58-godišnjakinja koju je nedavno dospjela na naslovnice zbog glasina da se spetljala s reality zvijezdom Joeom Bradleyjem (28).

image

Luann de Lesseps

-/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

Dvojac je primijećen kako uživa u društvu jedno drugog dok ispijaju piće, ali de Lesseps je glasine prekinula uz objašnjenje da ona i Bradley jednostavno imaju "kemiju". Kod 54-godišnjeg Sarkozyja u medijima nije zabilježena nikakva "kemija" otkako se 2020. godine razveo od 37-godišnje Olsen nakon petogodišnjeg braka. Iako je ona zahtijevala žurni postupak rastave, cijeli je proces zbog zastoja u pravosuđu izazvanog lockdownom trajao punih osam mjeseci pa su se na kraju razveli putem Zooma.

image

Mary-Kate Olsen i Oliver Sarkozy

John Roca, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia/John Roca, Pacificcoastnews/pacific Coast News/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:18