DIJAMANT JE NA RUCI

Zvijezda Arsenala zaprosila svoju atraktivnu partnericu, s kojom je bio i Jude Law: ‘Novo poglavlje!‘

On je izgledao otmjeno u crnom odijelu, dok je njegova zaručnica zablistala u svjetlucavoj crvenoj haljini

Jorginho i Cat

 Screenshot/instagram/

Nogometaš Arsenala, 31-godišnji Jorginho, zaručio se sa svojom djevojkom Catherine Harding nakon romantične prosidbe.

Naime, popularni je defenzivni veznjak kleknuo na jedno koljeno pred pjevačicu, okružen crvenim ružama i svijećama, dok je violinistica svirala oko njih. Na neonskom natpisu pisalo je: "Hoćeš li se udati za mene?" ispod velikog srca napravljenog od cvijeća, dok su omiljene fotografije para bile izložene na podu.

Brazilski sportaš izgledao je otmjeno u crnom odijelu, dok je njegova zaručnica, bivša ljubav glumca Judea Lawa, zablistala u svjetlucavoj crvenoj haljini s otvorenim leđima, prenosi Daily Mail.

Catherine je na svom Instagramu podijelila mnoštvo snimki tog važnog trenutka i u opisu napisala "Moja ljubav", te priložila simbol beskonačnosti i emoji dijamantnog prstena. Također je objavila i video prosidbe, a zabilježene je trenutke popratila pjesmom "Never Break" Johna Legenda.

- Iduće poglavlje naše priče - napisala je u opisu videa.

Vjeruje se da je veznjak Arsenala, čije je puno ime Jorge Luiz Frello Filho Cavaliere, u vezi s Cat od 2020. godine. Par zajedno ima trogodišnjeg sina Jaxa, dok Cat također ima kćer Adu (8) s bivšim, 50-godišnjim Judeom Lawom. Jorginho je roditelj još dvoje djece, Vitora i Alicije, koje ima sa svojom otuđenom suprugom Natalijom Leteri. Par je bio zajedno osam godina, a vjenčali su se 2017., prije nego što su se tajno razveli 2019. godine.

Podsjetimo, Cat je hodala s Lawom kada je ona imala 23, a on 41 godinu, dok je on snimao u Češkoj. Doduše, već su se razišli kad su objavili njezinu trudnoću, a njihova kći Ada glumčevo je peto dijete.

Nakon što je prekinula s Lawom, Cat je aludirala na svoju romansu s Jorginhom tijekom intervjua za MailOnline u ožujku 2020. godine.

- Pišem puno ljubavnih pjesama, posebno prošle godine. Smatram da prolazim kroz faze kada imam inspiraciju, a ponekad ne, ali prošle godine sam ušla u novu vezu i to mi je definitivno dalo puno kreativnosti i inspiracije - rekla je tada.

- Moje pjesme su uglavnom bazirane na ljubavi, što je često dosadno! Toliko me inspirira da ne postoji drugi takav osjećaj - priznala je Cat. U rujnu 2020. godine, Cat je otkrila slatkom objavom na Instagramu da je rodila sina.

Inače, redovito na Instagramu dijeli novosti o svojim avanturama s Jorginhom i njihovo dvoje djece. Par je i ranije potaknuo glasine o zarukama nakon što je u srpnju 2021. Cat podijelila niz njihovih fotografija dok je nosila dijamantni prsten.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:56