SPASILI IH PSI

Drama zvijezde Manchester Citya: Lopovi mu ukrali milijune, obitelj bježala po vili, dignuti i helikopteri

Obitelj je bila prisiljena bježati i skrivati ​​se unutar vile vrijedne 5,6 milijuna funti u koju se Grealish uselio tek prije Božića

Jack Grealish

 Andrew Yates/Imago Sportfotodienst/Profimedia/Andrew Yates/imago Sportfotodienst/profimedia

Lopovi su u srijedu navečer opljačkali vilu nogometaša Jacka Grealisha te ukrali nakit u vrijednosti od milijun funti dok je njegova obitelj bila unutra i gledala ga na TV-u.

image

Jack Grealish

Andrew Yates/Imago Sportfotodienst/Profimedia/Andrew Yates/imago Sportfotodienst/profimedia

Prema Daily Mailu, obitelj igrača Manchester Cityja, koji je u to vrijeme igrao protiv Evertona, nije očekivala nepozvane goste. Navodno, njih desetero, uključujući Grealishovu zaručnicu Sashu Attwood, roditelje, dvije sestre i brata, uznemirio je lavež pasa i buka na katu.

Obitelj je bila prisiljena bježati i skrivati ​​se unutar vile vrijedne 5,6 milijuna funti u koju se Grealish uselio tek prije Božića. Policija je, u strahu da bi se mogli suočiti s mogućom talačkom situacijom, požurila na mjesto događaja i čak je helikopterom pretražila područje, ali su prijestupnici uspjeli pobjeći s nakitom u vrijednosti od milijun funti.

image

Jack Grealish i Pep Guardiola

David Klein/Imago Sportfotodienst/Profimedia/David Klein/imago Sportfotodienst/profimedia

- Izveli su svoj napad kada je Manchester City igrao uživo i cijela njegova obitelj se okupila u prizemlju kako bi ga bodrila. Nitko nije ozlijeđen, ali je nastala velika panika. Svi su bili prestravljeni, a riječ je i o velikoj imovini. Kada su psi poludjeli i primijetili provalnike, čuli su ljude kako hodaju, pa su pritisnuli su sigurnosni alarm - rekla je policija.

U četvrtak ujutro, Grealish je kako gleda staze oko imanja, oko kojeg je postavljena nova sigurnosna ograda ubrzo nakon što se uselio ove godine. Vila sa sedam spavaćih soba smještena je na imanje od 24 hektara zemlje, a sadrži heliodrom, teniski teren, igrališta za nogomet i kriket u punoj veličini, kao i jezero.

Incident u Cheshireu dogodio se nekoliko tjedana nakon što provalnici opljačkali zvijezdu West Hama Kurta Zoumu i njegovu obitelj te ih oštetili za 100.000 funti, u gotovini i nakitu. Banda razbojnika pretresla je dvorac kapetana West Hama u Essexu, kasno 2. prosinca, dok se on odmarao sa suprugom Sandrom i njihovom djecom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:51