VAN SCENE

Zdravko Čolić otvoreno o svom obrazovanju i odnosu s kćeri: ‘Ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti‘

Iako je postigao izniman uspjeh i glazba mu je prvotno bila hobi, Čoliću je obrazovanje bilo vrlo važno

Zdravko Čolić i njegova kći Una

 Cropix/instagram/screenshot/

Pjevač Zdravko Čolić jedna od najvećih balkanskih zvijezda, a svoju karijeru nije gradio na skandalima, već na glazbi čiju su kvalitetu mnogi prepoznali.

image

Zdravko Čolić

Dario Horvat/

Iako je postigao izniman uspjeh, Čoliću je obrazovanje bilo vrlo važno, pa je završio Ekonomski fakultet i postao jedan od najobrazovanijih predstavnika zabavne glazbe ove regije. Što se tiče života van scene, Zdravko Čolić i njegova supruga Aleksandra u dugogodišnjem su braku, a imaju i dvije kćeri - Laru i Unu.

Una je svojim fotografijama na društvenim mrežama skrenula pažnju na sebe zbog čega danas ima gotovo 45 tisuća pratitelja, a slavni tata nedavno je priznao da mu smeta njeno "eksponiranje" na Instagramu, prenosi Kurir.

- Ona samo nešto slika. Ja je kaznim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva... Jednostavna, komunicira s ljudima, voli se slikati. Sa mnom se ljudi slikaju, no nikad nisam bio takav...što je manje toga, to je bolje. Slikam se samo kad moram, zbog posla, a ona je stalno na telefonu. Ne mogu joj zabraniti, šta da joj radim? - rekao je poznati pjevač za Avaz i usporedio današnjicu s prijašnjim vremenima.

image

Zdravko Čolić

Niksa Duper /Cropix

- Prije ste morali unajmiti fotografa da vas slika ili ste morali imati dobar aparat kod kuće, pa onda čekati da napravite slike – naglasio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 22:22