PRKOSI GODINAMA

Zavidna linija i ravan trbuh: I u 60-ima slavna glumica svojim izgledom ostavlja bez teksta!

Nedavno je postala baka, a sada privlači poglede atraktivnim izdanjem na palubi jahte svojih prijatelja

Demi Moore

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Legendarna holivudska glumica Demi Moore zaplivala je u moru tijekom svog odmora u Grčkoj te još jednom zategnutim tijelom zadivila svoje pratitelje.

Kako piše Daily Mail, 60-godišnjakinja pokazala je svoju zavidnu liniju i ravan trbuh u zelenom bikiniju. Kosu je skupila u punđu, a prema fotografijama, na kupanje se uputila bez trunke šminke. Kamere su zabilježile i njezin povratak na palubu luksuzne jahte na kojoj ljetuje. Tamo provodi vrijeme sa svojim prijateljima Andreasom i Athanasijom Steggos s kojima je nedavno ručala, zajedno s milijarderom Jeffom Bezosom i njegovom suprugom Lauren Sanchez.

image

Demi Moore

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Osim ovih fotografija, majka troje djece, koja s bivšim suprugom Bruceom Willisom ima kćeri Rumor (34), Scout (32) i Tallulah (29), nije dijelila pretjerano puno informacija o svom ljetnom putovanju u Europi. Posljednji je put osvanula na brojnim portalima također na temelju svog mlađahnog tijela i održavane linije, kada je proslavila američki Dan neovisnosti te upozorila sunarodnjake da "ne zaborave nanijeti SPF faktor".

Prije nego što je napustila SAD, Demi se pridružila kolegama glumicima na ulicama povodom štrajka članova Udruženja filmskih glumaca, a nedavno je postala i baka, kada je njezina kći Rumor rodila prvo dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:32