DAN ZA UŽIVANJE

Demi Moore skakala na trampolinu u minijaturnom bikiniju, pratitelji: ‘Ti kao da stariš unazad!‘

Glumica je podijelila s pratiteljima kako provodi Dan nezavisnosti, a oni ishvalili njezinu figuru

Demi Moore slavi Dan nezavisnosti

 /Screenshot/Instagram/Demi Moore

Glumica Demi Moore (60) privukla je pažnju objavom fotografija i videa na Instagramu u minijaturnom plavom bikiniju slaveći Dan nezavisnosti u SAD-u. Glumica je uživala dok je ležala na livadi na prostirci i jastucima s geometrijskim motivima i družila se sa svojim psom Pilafom, a svima se činilo nakon tih fotografija kao da „stari unazad”.

Demi je nosila plavi bikini koji se u gornjem dijelu vezao oko vrata, a donji dio bio je visoko svezan na njezinim bokovima. Demi je ležeći istaknula svoje duge noge i ravan trbuh, od sunca se zaštitila crnim sunčanim naočalama, a kosu je raspustila dok se veselo smiješila u kameru. Oko vrata je nosila ogrlicu s ljubičastim privjeskom srca.

Pas Pilaf koji se pojavljuje na prvoj fotografiji je čivava i vjeruje se da bi mogao postati Guinnesov svjetski rekorder kao najniži pas na svijetu. Demi se sigurno dobro zabavila jer video u objavi prikazuje nju kako skače na vodenom trampolinu u središtu privatnog jezera.

„Sretan dan nezavisnosti! Ne zaboravite SPF!” napisala je uz niz emojija crvenih srca.

Pratitelji su u komentarima hvalili Pilafa, ali i Deminu isklesanu figuru.

„Izgledaš fantastično kao i uvijek”, „Demi, nemam više riječi koliko si jedinstvena i lijepa... hvala ti što postojiš i za tebe vrijeme kao da je stalo”, „Demi, tako si lijepa”, pisali su joj pratitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:13