DAN IZ SNOVA

Zaručnica Jeffa Bezosa o najsretnijem trenutku svoga života: ‘Kad mi ga je pokazao, malo sam se onesvijestila!‘

Par je u nedjelju održao otmjenu proslavu zaruka na Beverly Hillsu u Kaliforniji

Lauren Sanchez i Jeff Bezos

 Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Ama/mega/the Mega Agency/profimedia

Lauren Sánchez detaljno je opisala romantičnu prosidbu Jeffa Bezosa, koji će joj uskoro postati suprug, a otkrila je i da ju je veličina blještavog dijamanta potpuno ostavila bez riječi.

Bivša TV voditeljica prisjetila se trenutka kada je osnivač Amazona postavio "najvažnije pitanje" na svojoj ultraluksuznoj jahti tijekom filmskog festivala u Cannesu ovog svibnja.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Cry-ma./The Photo One/Profimedia/Cry-ma./the Photo One/profimedia

- Kad je otvorio kutijicu, mislim da sam se malo onesvijestila - rekao je Sánchez u prosinačkom izdanju Voguea.

Prema Page Sixu, njezin prekrasan 20-karatni prsten vrijedi nevjerojatnih 2,5 milijuna dolara, rekli su stručnjaci za Page Six Style. Sánchez je dodala da je njezin 59-godišnji dragi stavio prsten pod njezin jastuk i da je bila u potpunom šoku kada je konačno shvatila da je on prosi.

image

Njezin prekrasan 20-karatni prsten vrijedi nevjerojatnih 2,5 milijuna dolara

Profimedia/

- Još uvijek razmišljamo o vjenčanju i kakvo će biti. Hoće li biti veliko? Hoće li se održati u inozemstvu? Još ne znamo. Zaručeni smo tek pet mjeseci - otkrila je za Vogue.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Cobra-dunes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Cobra-dunes/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kad su je pitali o njezinoj vjenčanici, Sánchez je rekla da ima nekoliko ideja, ali i dizajnere koje bi voljela angažirati za haljinu.

Navodeći Christiana Diora, Dolce & Gabbanu i Valentina kao neke od svojih omiljenih modnih kuća, buduća gospođa Bezos rekla je da u ovom trenutku nije donijela nikakve čvrste odluke.

- Postoji toliko nevjerojatnih dizajnera, moram dobro razmisliti - rekla je.

Par je u nedjelju održao otmjenu proslavu zaruka na Beverly Hillsu u Kaliforniji, u domu dizajnerice Diane Von Furstenberg i medijskog mogula Barryja Dillea, ekskluzivno otkriva Page Six.

Kao što je to bilo i za očekivati, na proslavu je došao velik broj slavnih, od Oprah Winfrey i Barbre Streisand do Kim Kardashian, Chrisa Rocka i Salme Hayek. Izvršni direktor Disneya Bob Iger družio se s Kris Jenner, Ritom Wilson, Gayle King, Jessicom Albom, dizajnericom Stacy Bendet i bivšom Hugha Jackmana, Deborrom-Lee Furness.

image

Lauren Sanchez

Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia/Eliotpress/mega/the Mega Agency/profimedia

Par je nerazdvojan otkako su počeli hodati 2018. godine. Naime, njihova ljubavna priča započela je 2019., no družili su se u tajnosti sve dok njegov razvod od supruge MacKenzie Scott, s kojom je bio u braku 25 godina, nije finaliziran. Glasine o zarukama para prvi put su počele kolati u prosincu 2019., kada je Sánchez viđena kako nosi ogroman prsten u obliku srca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:42