RAZLOG ZA SLAVLJE

Kakva godina za Lauren Sanchez! Proslavila je plesom na stolu luksuznog restorana pred Bezosom i IT mogulima

Sanchez, Bezos, filmski producent Brian Glazer, medijski mogul David Geffen, član IAC-a Barry Diller i Michael Saylor iz MicroStrategyja viđeni su u restoranu

Lauren Sanchez

 Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kakva je ovo bila godina za Lauren Sanchez! Zaručila se za trećeg najbogatijeg čovjeka na svijetu, osnivača Amazona Jeffa Bezosa, a također je odradila i snimanje za Vogue.

Buduća druga gospođa Bezos (Jeff je ranije bio u braku s MacKenzie Scott) proslavila je svoj rođendan sa stilom tijekom ludog vikenda u St. Bartsu, a Page Six izvještava da je Lauren čak zaplesala na stolovima u La Petite Plageu.

Svjedoci koji su se tamo zatekli navode da su Sanchez, Bezos, filmski producent Brian Glazer, medijski mogul David Geffen, član IAC-a Barry Diller i Michael Saylor iz MicroStrategyja viđeni u jednom popularnom restoranu uz plažu u luci Gustavia. Laurenina sestra Elena također je bila tamo.

"Svi su se opustili. Lauren Sanchez je u nekom trenutku ustala i počela plesati na stolu. Činilo se kao da slave nečiji rođendan", rekao je izvor za Page Six.

Ovo je mjesto inače poznato po svojim DJ setovima, a Saylor je sjedio za odvojenim stolom od Bezosove grupe, dok je AI guru Sam Altman također bio u istom restoranu.

Drugi izvor je dodao da Bezos i Sanchez borave na njegovoj superjahti vrijednoj 500 milijuna dolara dok su u gradu.

Laurenine prijateljice, uključujući odvjetnicu Lydiju Kives, slavnu specijalisticu za njegu kože, poznatu pod nazivom Nurse Jamie i influencericu Tobie Gonzalez, također su bile prisutne na rođendanskoj zabavi. Nema sumnje, ovo će za Lauren biti vikend za pamćenje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:06