OKUPLJANJE ‘PRIJATELJA‘

Uplakanog Perryja tješila Aniston, fanovi u šoku: ‘Mučno mi je gledati ga ovakvog, samo bulji u prazno‘

Kultni komičar preminuo je u dobi od 54 godine nakon što se ‘utopio u svom jacuzziju‘

Okupljanje ‘Prijatelja‘

 Profimedia

Matthew Perry plakao je na susretu sa svojim kolegama iz serije Prijatelji, dvije godine prije svoje iznenadne smrti ove subote. U HBO-ovoj posebnoj seriji Prijateljima u čast, Perry, koji je glumio Chandlera Binga, briznuo je u plač nakon izljeva podrške i ljubavi koje su mu iskazali njegovi kolege Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lise Kudrow, David Schwimmer i Matt LeBlanc.

Njegova supruga iz serije, Courtney, prisjetila se tada: ‘Bilo je to nevjerojatno vrijeme. Postali smo najbolji prijatelji‘, a Perry je rekao: ‘Da, sad ću zaplakati‘. Jennifer Aniston ga je tješila.

Obožavatelji su tad bili zabrinuti zbog Perryjevog izgleda.

"Mučno mi je gledati ga ovakvog, samo gleda u prazno i polako govori", "Bojim se za njega", "Svi bismo trebali biti zahvalni što je Matthew tamo živ. Prošao je puno toga. Živ je i nije izgubio svoj život. To je odlično, zahvalan sam za to", "Matthew Perry je heroj samo što se pojavio na okupljanju, još postoji nada da će se dobro oporaviti", bili su neki su od komentara obožavatelja.

Kultni komičar preminuo je u dobi od 54 godine nakon što se ‘utopio u svom jacuzziju kod kuće‘, rekli su izvori za DailyMail. Na mjestu događaja nije pronađena droga, a nema naznaka nasilne smrti.

Serija Prijatelji trajala je 10 sezona, a premijerno je prikazana 1994. godine. Posljednja epizoda, koja je emitirana 2004., oborila je rekorde s više od 50 milijuna gledatelja.

Na ponovnom okupljanju ekipe serije Matthew je priznao da je, prije nego što je dobio ulogu, imao samo 11 dolara na računu jer mu je karijera stagnirala nakon što se pojavio u nekoliko kratkotrajnih sitcoma.

Na početku snimanja ‘Prijatelja‘ imao je napadaje panike kad je učio svoje rečenice.

"Možete pratiti putanju moje ovisnosti ako pratite moju težinu od sezone do sezone. Kad sam imao viška kilograma to je bilo zbog alkohola, kad sam bio mršav, to je bilo zbog tableta. Kad sam imao kozju bradicu, to je bilo zbog puno tableta", ispričao je Matthew lani.

Otkrio je kasnije da mu je najdraža epizoda bila The One Where Everybody Finds Out, u kojoj je družina razotkrila Chandlerovu i Monicinu tajnu vezu.

Nekoliko dana prije premijere novog serijala Perry je za Good Morning America rekao: "Znao sam da će ponovno okupljanje naše ekipe biti ozbiljno emocionalno iskustvo. I bilo je."

"Mislim da nitko od nas nije imao pojma koliko ćemo biti emotivni kad uđemo na set", dodala je Courteney.

"Istina je da sam plakala dok sam izlazila pred kamere", priznala je Kudrow, koja je glumila Phoebe Buffay.

Matthewov istup na ponovnom okupljanju bilo je daleko od njegovog lika Chandlera, koji je u seriji tvrdio da ne može plakati.

Jedna epizoda u šestoj sezoni Prijatelja nazvana je čak The One Where Chandler Can‘t Cry i emitirana je u veljači 2000. godine.

U njoj Chandlera, nakon što je priznao da nije plakao od djetinjstva, Monica, Phoebe i Joey pokušavaju natjerati na suze. Puštaju mu Bambija i traže od njega da zamisli Monicinu smrt.

Nakon što on i dalje ne zaplače, prijatelji zaključe da je Chandler sigurno ‘mrtav iznutra‘, a on ih sve iznenadi briznuvši u plač nakon što je svjedočio susretu između Rossa i Rachel dok ih je pokušavao pomiriti.

Ponovno okupljanje Prijatelja značio je za glumce povratak doma, a specijal su snimali na pozornici 24 u Warner Bros studiju u Los Angelesu, gdje je snimljeno svih deset sezona serije.

Specijal je sniman tijekom tri dana, a legendarna fontana iz serije korištena je kao pozadina za glavni intervju glumačke ekipe koji je vodio James Corden iz Late Late Showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 21:24