UTJEHA

Udovac snimateljice koju je upucao Alec Baldwin viđen kako ljubi i grli novu ženu: Na ruci i dalje ima prsten...

Producent nije komentirao fotografije snimljene u Los Angelesu na kojima je u društvu Katie Flynn

Matt Hutchins

 Nbc/today Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/today Show/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Osamnaest mjeseci nakon što je njegova supruga Halyna Hutchins (42) smrtno stradala na setu filma "Rust", nakon što ju je slučajno ubio Alec Baldwin, udovac Matthew Hutchins (38) viđen je s drugom ženom.

Kako ekskluzivno donosi The New York Post, producent je snimljen u vrlo prisnom druženju u Los Angelesu. Još uvijek je nosio vjenčani prsten dok je grlio i ljubio ženu u Griffith Observatoryju. Govoreći za The Post u utorak, izvori su identificirali Matthewovu novu ljubav kao Katie Flynn. Prema njezinom LinkedIn profilu, Flynn je koordinatorica video produkcije na zvjezdarnici koja je diplomirala meteorologiju na Sveučilištu Central Michigan 2015. godine. Matthew i Flynn djelovali su razdragano dok su šetali slikovitim vidikovcem često se naginjući kako bi se poljubili i zagrlili. Hutchinsa u utorak, nastavlja Post, nije bilo moguće dobiti za komentar.

image

Halyna Hutchins, Matthew Hutchins i sin Andros

Courtesy Of Hutchins Family/mega/The Mega Agency/Profimedia/Courtesy Of Hutchins Family/mega/the Mega Agency/profimedia

Vijest o Matthewovoj navodnoj novoj vezi dolazi nekoliko dana nakon što je odbačena kaznena prijava protiv Baldwina zbog slučajnog ubojstva Halyne na setu, a produkcija krenula u dovršetak vesterna na novom filmskom setu u Montani.

Glumačka zvijezda, 65-godišnji Baldwin ranije je rekao da nije kriv nenamjerno ubojstvo. Također je više puta zanijekao bilo kakvu krivnju u kobnoj pucnjavi. Tvrdio je da nikada nije povukao obarač, ali je pištolj ipak opalio - ispalivši pravi metak koji je smrtno pogodio Halynu i ranio redatelja Joela Souzu. Baldwin se prethodno također nagodio s Matthewom za nepoznati iznos u listopadu 2022. Kao dio sporazuma, Matthew je postao izvršni producent "Rusta".

image

Alec Baldwin

Santa Fe County Sheriff‘s Office/Afp

Matthew je o posljedicama smrti svoje supruge govorio u veljači 2022. u intervjuu s Hodom Kotb u emisiji "Today". Tada je još uvijek bio izuzetno ljutit zbog Baldwinovog ponašanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:38