DUGOVJEČNI PAR

U domu poznatog glumca slavi se važna obljetnica: ‘Koja je tajna? Neka seks bude prljav, a svađe čiste!‘

Jedan su od najdugovječnijih holivudskih parova, vjenčali su se nakon samo sedam mjeseci veze i imaju četvoro djece

Michael J. Fox  i Tracy Pollan

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Važna obljetnica slavi se ovih dana u domu glumačkog para Michaela J. Foxa (62) i njegove supruge Tracy Pollan (63) - upravo su obilježili 35. godišnjicu braka. Na svojim profilima na Instagramu nahvalili su jedno drugo i emotivno pisali o svojoj ljubavi.

"35 godina!!! Sretna godišnjica, ljubavi moja", napisala je Pollan uz fotografiju s odmora i dodala: "Za još mnogo veličanstvenih zajedničkih avantura. Volim te najviše na svijetu!".

Fox je također objavio romantičnu posvetu svojoj supruzi koju je upoznao na snimanju popularnog sitcoma "Obiteljske veze", 1985. godine.

"35 godina smijeha, življenja, slušanja i ljubavi prema tebi Tracy Pollan. Hvala ti na svemu. Zauvijek tvoj, Mike", napisao je, na što je ona odgovorila riječima "Volim te puno!!!" i nizom crvenih srca.

Njih dvoje postali su prijatelji 1985. kada je Pollan dobila ulogu Ellen, djevojke Alexa P. Keatona kojeg je Fox glumio u "Obiteljskim vezama". Oboje su u to vrijeme izlazili s drugim ljudima. Fox je bio vezi s glumicom Nancy McKeon, a Pollan s Kevinom Baconom. Dvije godine kasnije ona će otići iz sitcoma, no sudbina će ih opet spojiti u drami "Bright Lights, Big City", 1988. godine. I jedno i drugo su bili slobodni i ljubav je planula brzo - toliko brzo da su se 16. srpnja 1988. vjenčali, nakon samo sedam mjeseci veze. U braku su dobili četvero djece koja su danas sva odrasla - sin Sam ima 34 godine, blizanke Aquinnah i Schuyler 28, a najmlađa Esmé 21 godinu.

image

Michael J. Fox i Tracy Pollan s djecom - Samom, Aquinnah Schuyleri i Esmé

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Jedan su od najdugovječnijih parova u Hollywoodu i održali su se usprkos brojnim preprekama i problemima koje je donijela Foxova teška bolest, Parkinson koji mu je dijagnosticiran 1991. godine, kada je imao samo 29 godina. To je iznimno rijetko za ovu bolest koja najčešće pogađa starije ljude. Fox je jako angažiran u potrazi za novim terapijama, osnovao je fondaciju koja financira istraživanja i podiže svjesnost o bolesti.

Pollan je u jednom intervjuu za People otkrila jednu od karika koje ih drže zajedno i pomažu da prebrode probleme - u svađama uvijek prepuštaju jedno drugome pravo prednosti. Osim toga, rekla je kako ljubav može izdržati sve "ako možete nasmijati jedno drugo".

image

Michael i Tracy u filmu "Bright lights, big City", 1988.

United Artists/Entertainment Pictures/Profimedia/United Artists/entertainment Pictures/profimedia

Gostujući 2019. u The Tonight Showu s Jimmyjem Fallonom, Fox je dao slične savjete za dobar brak.

- Malo mi je čudno to govoriti s obzirom na to da mi je kći u publici, ali moj savjet je "neka seks bude prljav, a svađe čiste" rekao je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 00:49