SAMO BIZNIS

‘Tražio je Aleksandru Prijović 4000 € da joj bude gost na koncertu! Prvo je mislila da se šali, bilo joj je baš neugodno...‘

Pjevač je navodno tražio 4.000 eura od Aleksandre Prijović kako bi se pojavio kao gost na njezinom koncertu

Aleksandra Prijović

 Ranko Suvar/Cropix

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović u sklopu turneje ‘Od istoka do zapada‘ održala je 16 koncerata širom regije i svaki joj je bio dupkom pun. Na koncertima je imala i brojne goste, među ostalim i Lepu Brenu, Jelenu Rozgu, Sašu Matića, Teu Tairović, Indiru Radić... No jedan ju je gost iznenadio svojim odgovorom na poziv za gostovanje.

Kako piše Mondo.rs, na nastupu u Nišu htjela je ugostiti pjevača Bojana Zdravkovića, koji je iz toga grada. On je pristao, ali je pritom navodno zatražio 4000 eura da se pojavi na koncertu. Kako prenose srpski mediji, Prijović je starijeg kolegu zvala kao i sve ostale koji su joj bili gosti, međutim, bila je vrlo iznenađena ovim potezom pjevača, ali nije se naljutila.

"Prija je htjela Bobana zbog toga što je iz Niša i zato što voli njegove pjesme. Kad ga je pozvala i pitala da bude gost na njezinom koncertu, on je rekao da naplaćuje svoj nastup 4000 eura. Doslovno joj je rekao: ‘Moj nastup je 4000 eura pjevao dvije pjesme ili 21, ja toliko naplaćujem.‘ Ona je prvo mislila da se šali pa se nasmijala i ponovno ga pitala je li tog datuma slobodan da dođe, međutim, Zdravković joj je ponovio da može uklopiti taj nastup i pjevati na njezinom koncertu, ali da zaista mora platiti za to", rekao je neimenovani izvor za Mondo.rs.

image

Boban Zdravković

Screenshot YouTube

"Kad je Prijovićka shvatila da se kolega ne šali, završila je razgovor s njim. Nije se naljutila na Bobana, ali bilo joj je baš neugodno. Nikad se nije dogodilo da kolega od drugog kolege traži novac da mu bude gost na koncertu, jer se podrazumijeva da to bude besplatno i kao znak podrške. Izgleda da Boban nije blizak s pjevačima s estrade i da on sve gleda kroz posao, pa je tako bilo i ovaj put", dodao je izvor za srpski medij.

Nitko od njih nije se za sada oglašavao za medije povodom ovog slučaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 22:14