PRIJA-MANIA

Nakon Zagreba, Aleksandra Prijović ruši rekorde i u Osijeku: Najavila četvrti koncert, pomaknut onaj u čast Oliveru

Hvala vam od srca na ljubavi koju mi dajete, poručila je pjevačica

Aleksandra Prijović

 Extra Fm/Mario Poje/

Nakon rekordno rasprodana tri koncerta Aleksandre Prijović u Osijeku, koja su najavljena u svega 24 sata, poznat je datum i četvrtog koncerta.

- Osijek, vidimo se i na četvrtom koncertu 17. veljače. Sa zadovoljstvom vam ispunjavam želju, hvala vam od srca na ljubavi koju mi dajete, poručila je pjevačica.

Osim što se Gradski vrt za Aleksandrine koncerte rasprodao rekordnom brzinom, nitko do sada u osječkoj dvorani nije najavio četiri koncerta. Titulu rekorderke Aleksandra je osim u Zagrebu, osvojila i u Osijeku.

- Jako se radujem koncertu u Osijeku, ipak sam ja u tom kraju i odrasla i još jednom hvala svima koji su kupili karte, jedva čekam. Tamo sam provela djetinjstvo, tako da je ovo za mene zaista posebno - poručila je ranije za Extra FM.

Turneja ‘Od istoka do zapada‘ osvojila je cijelu regiju, stoga ne čudi što Osječani s nestrpljenjem iščekuju najpopularniju i najuspješniju glazbenicu ovoga doba. Svi koji žele biti dio ‘Prijinog‘ spektakla ulaznice mogu osigurati putem sustava Eventim.hr.

Podsjetimo, ranije smo pisali kako se koncert ‘Tragom Olivera‘ trebao održati 17. veljače u Osijeku, no prije nekoliko dana objavljeno je da će se zbog ‘tehničkih razloga‘ prebaciti na 1. ožujka. Sumnjalo se da je razlog tome ubacivanje još jednog koncerta Aleksandre Prijović, a eto, ta se želja Osječanima sada i ostvarila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 01:46