‘STAV JOJ BRNJICU‘

Timbaland se ispričao Britney Spears zbog uvreda: ‘Ma tko sam ja da ti kažem što da ne govoriš?‘

Referirajući se na detalje koje je Spears podijelila o svojoj vezi s Timberlakeom u svojim memoarima, Timbaland je rekao da je bio u iskušenju da dopre do Justina Timberlakea i kaže mu da joj stavi brnjicu

ATLANTA, GEORGIA - OCTOBER 03: In this image released on October 10, 2023, Swizz Beatz and Timbaland speak onstage during the BET Hip-Hop Awards 2023 on October 03, 2023 in Atlanta, Georgia. Terence Rushin,Image: 812750980, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Terence Rushin/Getty images/Profimedia

 Terence Rushin/Getty Images/Profimedia/Terence Rushin/getty Images/profimedia

Glazbeni producent Timbaland se ispričao Britney Spears nakon što je rekao da joj je Justin Timberlake trebao "staviti brnjicu", vezano uz objavljivanje njezinih memoara. No, možda je ipak malo prekasno za isprike.

"Ispričavam se svim Britneyinim obožavateljima, čak i njoj. Imaš glas. Govoriš što želiš govoriti. Tko sam ja da ti kažem što da ne govoriš? Bio sam u krivu što sam to rekao", objavio je Timbaland na TikTok Liveu u utorak uvečer.

Timbaland je uz to naglasio i da poštuje žene, rekavši: "Dovraga da".

Video je Timbaland objavio nakon što je prošli tjedan napao Britney dok je govorio na panelu događanja "Sounds Architects: A Producer Conversation".

Referirajući se na detalje koje je Spears podijelila o svojoj vezi s Timberlakeom u svojim memoarima "The Woman in Me", Timbaland je rekao da je bio u iskušenju da dopre do Justina Timberlakea.

"Htio sam nazvati i reći, ‘JT, moraš staviti brnjicu na to‘", rekao je.

image

Britney Spears, "The Woman in Me"

Chris Delmas/Afp

Nadalje je 51-godišnji Timbaland tvrdio da je pjevačica pokušavala "učiniti nešto kako bi privukla pozornost ljudi".

"Znate što? Živimo u doba društvenih medija i … svi žele postati viralni. Razumijem jer je to način na koji zarađujete novac (da) postanete viralni", izjavio je.

Dok se publika smijala njegovim izjavama, drugi na Twitteru bili su zgroženi snimkom.

"U svjetlu njezinih životnih događaja, ovo vrišti mizoginijom i tako je zlonamjerno i gadno", napisala je jedna osoba. "Pretpostavljam da su u publici samo hetero muškarce", ubacio se drugi.

U svom bestseleru, 41-godišnja Spears detaljno je opisala svoju prošlu romansu s 42-godišnjim Timberlakeom, s kojim je hodala od 1999. do 2002., i navela da ju je nekoliko puta prevario. Pop zvijezda je također tvrdila da je pobacila s 19 godina jer Timberlake nije bio spreman imati djecu. Napisala je da glazbenik "definitivno nije bio sretan zbog trudnoće" i da je vjerovao da su "premladi" da budu roditelji.

"Da je bilo prepušteno samo meni, nikad to ne bih učinila. Ipak, Justin je bio toliko siguran da ne želi biti otac", napisala je. Spears je također opisala "neizdrživu" bol kod abortusa kod kuće i "jecanja dok sve nije završilo".

Usred negativnih reakcija na memoare, Timberlake je isključio svoje komentare na Instagramu. Nedavno je viđen na obiteljskom odmoru u Meksiku sa suprugom Jessicom Biel i njihova dva sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:20