KONCERT U LAS VEGASU

Fanove iznenadio neočekivan potez Justina Timberlakea neposredno prije izvođenja kontroverzne pjesme o Britney

Za taj hit iz 2002. godine se tvrdi da govori o njegovoj bivšoj djevojci Britney Spears

Britney Spears i Justin Timberlake

 Profimedia/

Tijekom svog nastupa u Fontainebleauu u Las Vegasu ove srijede, pjevač Justin Timberlake dao je upozorenje prije izvođenja pjesme "Cry Me a River", za koju se već dva desetljeća tvrdi da govori o njegovoj bivšoj djevojci Britney Spears.

- Bez uvrede - rekao je prije izvođenja velikog hita, a sve je snimljeno i objavljeno na TikToku i ostalim društvenim mrežama.

Timberlake, koji je hodao s pop zvijezdom od 1999. do 2002., objavio je pjesmu iste godine kada su i prekinuli. Ono što je dodatno diglo prašinu 2002. godine je glazbeni spot u kojem je nevjerna žena izgledala gotovo identično kao Britney, Timberlakeova bivša djevojka.

I dok se u pjesmi radi o prevari, u memoarima "The Woman in Me" je Spears potvrdila da je prevarila Timberlakea (42) "jednom", i to s koreografom Wadeom Robsonom.

image

Britney Spears i Justin Timberlake na premijeri filma ‘Crossroads‘, 2002.

Lucy Nicholson/Afp/Profimedia

- Bili smo u izlasku jedne noći i posjetili smo španjolski bar. Plesali smo i plesali, a i ljubila sam se s njim te noći - napisala je. Pjevačica je dodatno izjavila da je Timberlake pristao prijeći preko nevjere jer je godinama bila "vjerna njemu".

No nakon što je par prekinuo, Spears je priznala da je pjesma njezinog bivšeg dečka od nje napravila "bludnicu koja je slomila srce zlatnog dečka Amerike".

image

Britney Spears i Justin Timberlake, 2002.

Chris Delmas/Afp/Profimedia

- Osjećala sam da u to vrijeme nije bilo načina da ispričam svoju stranu priče - napisala je Spears u svojoj knjizi.

- Nisam mogla objasniti situaciju jer sam znala da nitko neće stati na moju stranu, nakon što je Justin uvjerio svijet u svoju verziju priče. Mislim da Justin nije shvaćao moć koju je imao posramljujući me. Mislim da ni danas ne razumije - tvrdi Britney.

Spears je također tvrdila da ju je Timberlake nekoliko puta prevario s "još jednom slavnom osobom", čiji identitet nije otkrila. Dobitnica Grammyja u svojim je memoarima opisala svoju trogodišnju vezu s pjevačem, otkrivši da je pobacila. Tvrdila je da Timberlake "nije bio sretan zbog trudnoće" i da su "bili premladi" da imaju dijete.

image

Britney Spears i Justin Timberlake, 2001.

Ron Wolfson/mpi/Capital Pictures/Profimedia

- Sigurna sam da će me ljudi mrziti zbog ovoga, ali odlučila sam da neću imati dijete. Ne znam je li to bila ispravna odluka. Da je bila odluka prepuštena samo meni, nikad to ne bih učinila. Justin je bio toliko siguran da ne želi biti otac - napisala je.

Timberlake je prošlog mjeseca odjurio u Meksiko sa svojom suprugom Jessicom Biel i njihovim sinovima Silasom (8) i Phineasom (2) nakon oštrih reakcije koje je dobio zbog knjige Britney Spears.

Unatoč tome što su njegovi komentari na Instagramu još uvijek djelomično onemogućeni kako bi se obranio od napadačkih komentara, polako se vraća u središte pozornosti i nastavlja s nastupima te javnim istupima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:59