SLAVI 27. ROĐENDAN

Svi pričaju o posljednjoj objavi hollywoodske ljepotice, ekspresno reagirao i njen dečko: ‘Ovo je nadrealno‘

Zendaya je na Instagramu gdje ju prati 184 milijuna ljudi objavila fotografiju na kojoj nosi mini grudnjak s dijamantima

Zendaya i Tom Holland

 Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Svoj 27. rođendan Zendaya je na društvenim mrežama obilježila podijelivši sa fanovima (a samo na Instagramu ima ih 184 milijuna) fotografiju na kojoj nosi sićušni, dijamantima prekriven grudnjak, uz nabranu suknju i bolero-košulju nabranih rukava brenda Collina Strada. Hrabra kombinacija s grudnjakom koji prekriva samo bradavice, svidio se obožavateljima zvijezde "Euforije" i "Dine", a uz objavu je stavila samo horoskopski znak djevice.

No, još im se više svidjela ekspresna reakcija glumičinog dečka Toma Hollanda, koji je lajkao fotografiju uz kratak komentar "Prvi". Holland je u Instagram Storyju na svojem profilu objavio i niz "iskrenih" fotografija Zendaye, koju je upoznao 2017. godine, na snimanju filma "Spider-Man: Povratak kući".

- Moja slavljenica - napisao je uz fotografiju svoje djevojke u ronilačkom odijelu, s disalicom i maskom, a objavio je fotografiju na kojoj ona šeta šumom sa psima.

Tražena glumica, koja nosi i epitet modne ikone, na društvenim mrežama podijelila je i fotografiju iz djetinjstva,

- Svake godine podsjećam se kako je dragocjen ovaj život i zahvalna sam svima vama koji mi pomažete ispuniti ga s toliko ljubavi - napisala je glumica na Instagramu - Vaše tople riječi i stalna podrška znače mi sve. Hvala vam puno i nazdravimo za 27.

- Tu sam samo da kažem koliko sam zahvalna na svima vama. Još uvijek čitam vaše prekrasne rođendanske poruke - dodala je na Twitteru.

Prije tri mjeseca, kada je Holland proslavio svoj 27. rođendan, svi su pričali o Zendayinoj reakciji na njegovu "seksi" rođendansku fotografiju.

- Hvala svima na prekrasnim rođendanskim porukama. Evo poklona za vas. Dijelim vjerojatno svoju najseksi fotografiju ikad snimljenu - napisao je. Holland uz fotografiju na kojoj nosi kacigu, kupaće gaće, gornji dio ronilačkog odijela i sunčane naočale. Njegova djevojka komentirala je objaviviši emoji - smajlića sa srcima u očima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:55