ŠTO SE DOGAĐA?

Dugo ih nema zajedno u javnosti, a ona ga je čak prestala pratiti na Instagramu: Holland progovorio o vezi sa Zendayom

Glumci nisu dugo viđeni skupa u javnosti, ali izvori su otkrili da su zajedno proslavili doček Nove godine

Tom Holland i Zendaya

 Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Glumica Zendaya ozbiljno je shvatila zadatak donošenja novih odluka u novoj godini. Nakon preseljenja, koje još uvijek nije objasnila, na red je došlo "čišćenje" društvenih mreža kojim je zabrinula svoje obožavatelje. Zvijezda je prestala pratiti sve profile na Instagramu, uključujući kolege, prijatelje pa čak i dečka, popularnog Spider-Mana, Toma Hollanda.

Odmah su počela nagađanja je li popularni par prekinuo, a sada je, prenosi TMZ, Holland rekao da to nije istina pa obožavatelji mogu odahnuti. Glumci nisu dugo viđeni skupa u javnosti, ali izvori su otkrili da su zajedno proslavili doček Nove godine.

image

Tom Holland i Zendaya

Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia/Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia

Par je vrlo zauzet svojim karijerama, Zendayin film "Challengers" treba doživjeti svoju premijeru 26. travnja ove godine, a obožavatelji Hollanda očekuju u novom nastavku Marvelovog "Spider-Mana". U tom će slučaju glumac srušiti s trona njegove prethodnike - Tobeya Maguirea koji je igrao u tri filma te Andrewa Garfielda koji se nalazi u dva.

"Jako sam sretan što sam mogao raditi na franšizi koja je sa svakim filmom postajala sve bolja i uspješnija. Volim taj lik i ljude s kojima radim. Volio bih ispričati još jednu priču, ali samo ako je ona prava", rekao je Holland krajem prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:27