REGIONALNA ZVIJEZDA

Srpska pjevačica ruši rekorde u prodaji karata: ‘S ponosom najavljujem dodatni koncert u Areni‘

Regionalna zvijezda je rasprodala Sarajevo i Beograd gdje nastupa dva puta, a sada u prodaju idu ulaznice za drugu Arenu Zagreb

Aleksandra Prijović

 /Instagram/aleksandraprijović

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda današnjice - Aleksandra Prijović imat će dva koncerta u Zagrebu!

Nakon što je u samo dva mjeseca uspjela rasprodati zagrebačku Arenu, odlučila je razveseliti svoje brojne obožavatelje koji karte za najavljeni Extra koncert godine nisu stigli kupiti na vrijeme.

- S ponosom mogu najaviti i drugu zagrebačku Arenu, u subotu - 2. prosinca! Hvala mojoj publici, hvala Extra FM-u na povjerenju i velikoj podršci, poručila je Prijović.

Njezin glas, energija i nastupi osvojili su srca širom regije. Najavljeni koncerti dio su velike regionalne turneje pod nazivom Od Istoka do Zapada, koju će pratiti vrhunska produkcija i scenografija, otkrila je mlada zvijezda.

image

Aleksandra Prijović

/Instagram/aleksandraprijović

Publika će tako uživati u brojnim poznatim hitovima, ali i pjesmama s novog albuma - Devet života, čija je promocija u tijeku.

- Veselim se zagrebačkoj Areni. Ja nisam od onih koji najavljuju spektakl, ali mogu samo reći da ću dati sve od sebe i da ću se potruditi da svi uživaju i da to bude za pamćenje. Želim zahvaliti svima na porukama podrške koje svakodnevno dobivam - izjavila je Prijović ranije za Extra FM.

Osim Zagreba, dio turneje su Sarajevo i Beograd u kojem će također pjevati dva dana za redom.

Iako ima samo 27 godina Aleksandra već godinama čvrsto drži mjesto najomiljenije i najtraženije pjevačice u regiji, čiji koncerti se rasprodaju u rekordnom vremenu i za koje se uvijek traži karta više.

Svoje ulaznice za novi koncert možete nabaviti putem sustava Eventim.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:10