NAJAVLJUJE SPEKTAKL

Srpska folk zvijezda srušila rekord pa rasprodala Arenu: ‘zahvalna sam, ali nisam iznenađena‘

Znate da ne volim najavljivati spektakle, ali to će svima biti noć za pamćenje. Još malo i vidimo se, poručila je Prijović

Extra koncert godine

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda današnjice - Aleksandra Prijović 1. prosinca stiže u Arenu Zagreb gdje će održati koncert u organizaciji Extra FM-a. Karata više nema jer je pjevačica Arenu rasprodala, a kaže da je zbog toga zahvalna ali ne i iznenađena.

image

Extra koncert godine

- Jedno veliko hvala mojim obožavateljima, mojoj vjernoj publici! Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje i ljubav koju ste mi ukazali. Budite sigurni da nitko neće požaliti što je kupio kartu. Ne mogu reći da sam iznenađena, mogu samo reći veliko hvala, neću vas iznevjeriti! Znate da ja ne volim najavljivati spektakle, ali vjerujte da će nam to svima biti noć za pamćenje. Još malo i vidimo se, jedva čekam, poručila je Prijović za Extra FM.

Poznato je da se za njezine koncerte uvijek traži karta više, pa tako i za njezinu prvu regionalnu turneju ‘Od istoka do zapada‘ koje je dio i ovaj rasprodani koncert.

Podsjetimo i da je u samo 24 sata od najave koncerta u Zagrebu prodano više od 3 tisuće ulaznica, što do sada nikome njezinih godina nije uspjelo.

Svi oni koji su karte kupili na vrijeme imat će priliku 1.12. uživati u hitovima Bogata sirotinja, Sabotiram, Ja sam odlično, ali i pjesmama s novog, tek objavljenog albuma Devet života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 19:23