VRUĆE SA SJEVERA

Slavni glumac pokazao impresivne trbušnjake i oduševio obožavateljice: ‘Nemam riječi, idem u London!‘

Obožavatelji Kita Harringtona odmah su zamijetili fotografiju i krenuli je dijeliti internetom

Kit Harington

 Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kit Harington pokazao je svoju isklesanu figuru u zapozorju kultnog West End kazališta, nakon predstave "“Slave Play".

Ovaj 37-godišnji glumac, poznat po ulozi u popularnoj seriji "Igra prijestolja", spremao se dobiti injekciju, odnosno, intravenoznu terapiju, a redatelj predstave, Jeremy O. Harris, uhvatio ga je bez majice i podijelio snimku na Instagramu. Na fotografiji, slavni glumac ponosno pokazuje svoje trbušnjake. Prema spomenutom redatelju, glumac nije imao pojma da će njegova fotografija bez majice završiti na Instagramu.

- Kit će me ubiti zbog ovog. Podijelite ovu fotografiju, pa će mi oprostiti - dodao je redatelj.

Obožavatelji Kita Harringtona odmah su zamijetili fotografiju i krenuli je dijeliti po internetu, posebno na X-u, bivšem Twitteru.

- Nemam riječi! - napisala je jedna obožavateljica koja je podijelila fotografiju, a druga je odmah dodala da "ovog trena putuje na londonski West End".

image

Kit Harrington

Screenshot/instagram/

Međutim, vrlo je vjerojatno da Harington neće tako skoro vidjeti fotografiju jer nema nijedan profil ni na jednoj društvenoj mreži. Harris je također podijelio mnoštvo fotografija iza kulisa ove predstave nominirane za Tonyja, uključujući glumačku postavu s glazbenom legendom Madonnom.

Inače, popularni se Kit početkom godine otvorio o svojoj ovisnosti, odnosno, o mentalnim problemima. Otkrio je da mu je dijagnosticiran poremećaj pažnje i hiperaktivnosti (ADHD) dok je bio na rehabilitaciji 2019. zbog problema s alkoholom. Ispričao je kako je za svoju dijagnozu saznao dok je bio u klinici u koju je otišao nakon što se četiri godine neuspješno pokušavao otrijezniti. Glumac je također priznao da su njegovu bitku s mentalnim zdravljem pogoršali obožavatelji "Igre prijestolja" koji ga tretiraju kao njegova lika Jona Snowa.

image

Kit Harrington i Rose Leslie

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Ljudi bi me tretirali kao lika. Ali u životu se uopće nisam tako osjećao. I to je dovelo do nekih psiholoških smetnji - priznao je glumac. Podsjetimo, Harington je u braku s kolegicom iz "Igre prijestolja", Rose Leslie, a par ima dvoje djece, sinčića rođenog 2021. i kćer rođenu u veljači 2023. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. kolovoz 2024 17:58