VATRENA LAUREN

S dubinom ovog dekoltea sinoć se baš nitko nije mogao mjeriti: Čak je i Bezosu bilo teško gledati je samo u oči...

Lauren Sanchez uspjela je zasjeniti i Sofiju Vergaru, koja se također pojavila u haljini dubokog dekoltea...

Lauren Sanchez

 Michael Tran/Afp

Vanity Fair Oscars Party okupio je brojna poznata holivudska lica, a moglo bi se reći da su i tamo carovala golišava izdanja! Među uzvanicima bila je i kolumbijska glumica Sofia Vergara. Ona se pojavila u crnoj haljini koja je isticala njezin bujni dekolte, uski struk i zanosnu stražnjicu, a mnogima se bilo teško koncentrirati da joj gledaju samo u dvije mašnice.

image

Sofia Vergara

Michael Tran/Afp

No, ni mašnice joj nisu pomogle jer ju je na crvenom tepihu zasjenila Lauren Sanchez, zaručnica milijardera Jeffa Bezosa. Ona je definitivno mogla ponijeti nagradu za najbombastičniji dekolte večeri jer je njezina duga crvena haljina privlačila sve poglede.

image

Lauren Sanchez i Jeff Bezos

Michael Tran/Afp

54-godišnja novinarka nije se odvajala od svog partnera, osnivača Amazona, koji se nedavno vratio na poziciju najbogatijeg čovjeka na svijetu, svrgnuvši tako Elona Muska s trona u Bloombergovom indeksu milijardera.

image

Lauren Sanchez i Jeff Bezos

Michael Tran/Afp

Neto vrijednost njegova bogatstva iznosi 200 milijardi dolara, dok Muskova iznosi ‘samo‘ 198 milijardi dolara. Njegovo bogatstvo palo je za više od 30 milijardi jer je cijena Teslinih dionica opala za 25 posto u posljednjih nekoliko mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 06:05