PORUKA AKADEMIJI?

Margot Robbie na Oscarima u outfitu koji krije važnu poruku: ‘Mislim da je ovo protest. Barbie je žalosna...‘

Glumica je odjenula brojne slavne modne kombinacije lutke koju je igrala, ali na Oscarima se to nije dogodilo

Margot Robbie

 Ampas/Zuma Press/Profimedia/Ampas/zuma Press/profimedia

Iako su mnogi mislili da će se Margot Robbie pojaviti u svojoj najboljoj Barbie kreaciji, kao što je to činila i do sada na premijerama i ceremonijama, baš na Oscarima 2024., glumica se odlučila za crnu Versace haljinu bez naramenica. Svoju ravnu kosu je pustila da pada, a od nakita je nosila zlatnu narukvicu s dijamantima Freda Leightona, prenosi Page Six.

image

Margot Robbie

Jennifer Bloc/Instar Images/Profimedia/Jennifer Bloc/instar Images/profimedia

Ovaj je outfit potaknuo obožavatelje da se zapitaju protestira li to Robbie protiv Akademije? "Mislim da je ova haljina protest protiv Akademije... sve crno, bez dodataka, kosa i šminka vrlo neutralne", "Je li ovo protestna haljina jer nije dobila nominaciju za najbolju glumicu?", "Barbie je žalosna zbog svoje nenominacije", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Podsjetimo, glumica je odjenula brojne slavne modne kombinacije lutke koju je igrala pa se tako na ‘Barbie‘ turneji pojavila u prugastom kupaćem kostimu slavne lutke iz 1950-ih, a veliku je pozornost privukla i noseći neonsku ružičastu minihaljinu, kakva je viđena na Earring Magic Barbie iz 1992.

image

Margot Robbie

Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

Robbie se čak udružila sa svojim stilistom Andrewom Makamalom u pisanju knjige "Barbie: Svjetska turneja", u kojoj će biti dokumentirane neki od do sad neviđenih outfita kreiranih za glumicu. Kako prenose strani mediji, knjiga bi trebala biti dostupna od 19. ožujka.

image

Margot Robbie

Ian West/Pa Images/Profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

Rayan Gosling, iako je nastupao u ružičastom odijelu, pojavio se u crnom Gucci odijelu i ponovno išao uz bok glumici odabirom svoje modne kombinacije. Na Vanity Fair Oscars partyju, Robbie se odlučila za zlatnu kombinaciju s cirkonima. Glumica je zasjala, kako prenosi Daily Mail, u zlatnom korzetnom kombinezonu Thierryja Muglera iz arhive pokojnog francuskog dizajnera iz 90-ih. Kombinaciju u stilu showgirl uparila je s brončanim satenskim šalom i zlatnim sandalama na remenčiće koje je svezala sve do listova.

image

Margot Robbie

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:06