RONALD FENTY

Rihannin otac, s kojim je vodila mučnu sudsku borbu, komentirao trudnoću i otkrio što misli o ‘zetu‘

Iako im je odnos sad idealan, 2019. je Rihanna tužila oca na sudu zbog toga što se htio okoristiti njezinom slavom

Ronald Fenty

 246 Paps/mega/The Mega Agency/Profimedia

Popularna pjevačica s Barbadosa koja je, osim u glazbenim, jako uspješna i u modnim te poduzetničkim vodama, uskoro će se okušati u novoj životnoj ulozi.

Rihanna i njezin dečko, reper A$AP Rocky čekaju svoje prvo dijete, a trudnički je trbuh ponosno pokazala unatoč niskim temperaturama i snijegu te tako potvrdila ono o čemu se već u nekoliko navrata šuškalo.

Rihannin otac Ronald Fenty, rekao je da je 'skočio od sreće' nakon što je saznao za trudnoću svoje kćeri.

'Upravo sam sinoć od nje dobio vijest i poslala mi je neke fotografije', rekao je.

'Rihanna je uvijek govorila da želi djecu, da voli djecu. Uvijek se brine o djeci svojih rođaka… bit će dobra mama', rekao je njezin otac.

Slavni otac, rekao je da je smatrao da je Rocky 'vrlo kul tip' nakon što su se njih dvojica imali priliku upoznati kada je njegova kći dovela repera kući u prosincu 2020.

'Sviđa mi se', dodao je prije nego što je otkrio vijest o Rihanninoj trudnoći, dan prije nego što su ona i Rocky izašli u javnost s njezinim trbuščićem.

Iako je njihov odnos sad idealan, 2019. je Rihanna s ocem vodila mučnu borbu na sudu jer ga je tužila zbog toga što se htio okoristiti njezinom slavom. Tvrdila je kako je Ronald zaradio na njezinom imenu lažno se predstavljajući kao njezin agent i dogovarao poslove u njezino ime skupa sa svojim poslovnim partnerom, s kojim je osnovao firmu Fenty Entertainment.

Glazbenica je u tužbi još navela kako otac nije imao njezino odobrenje za ugovaranje poslova, na kojima je zaradio preko 15 milijuna dolara, bukirajući je za turneju po Latinskoj Americi i dva koncerta u SAD-u, prvi u Los Angelesu, a drugi u Las Vegasu. Tražila je zato od oca novčanu odštetu, pogotovo iz razloga što je naštetio poslovanju njezinog vlastitog make-up brenda Fenty Beauty, davši svojoj firmi sličan naziv.

Budući roditelji zaljubljeno su pozirali i ovaj put svima dali do znanja da će uskoro postati roditelji. Iako nije potvrdila sretnu vijest za američke medije, Rihanna je, sudeći po veličini trbuha, već nekoliko mjeseci u drugom stanju, objavio je RTL. Pjevačica i A$AP Rocky zaljubljeni su do ušiju, a nedavno se počelo šuškati i da se par zaručio. O njihovoj se vezi počelo govoriti nekoliko mjeseci nakon što je ona prekinula s milijarderom Hassanom Jameelom početkom 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:28