STIŽE PRINOVA

Rihanna skrivala trudnoću od bliskih prijatelja, ali bezuspješno: ‘Slučajno me razotkrilo...‘

Otkrila je i kako se osjećala kada je saznala da će ona i glazbenik A$AP Rocky postati roditelji

Rihanna

 Diggzy/jesal/Shutterstock Editorial/Profimedia

Iako se o njezinoj trudnoći šuškalo mjesecima, slavna pjevačica Rihanna je u siječnju objavila da čeka dijete sa svojim dečkom A$AP-om Rockyjem. Osim od javnosti, sretne vijesti skrivala je i od najboljih prijatelja koji su postali sumnjičavi nakon što su primijetili da joj se povećala želja za hranom.

"Bilo mi je teže to sakriti od prijatelja jer su oni često sa mnom, znaju moje navike. Ispitivali su me: 'Ne želiš nešto popiti? Ne pušiš?'. I uz to jela sam sve ono što nisam navikla jesti. Znaju da mrzim slatkiše i odjednom tražim kolačiće i krafne", rekla je pjevačica.

Otkrila je i kako se osjećala kada je saznala da će ona i glazbenik postati roditelji.

"Kad sam prvi put saznala, pomislila sam, to nije stvarno! A onda, bilo je stvarno i nismo se željeli prerano uzbuđivati jer - to je sjajna vijest i želite vidjeti hoće li sve dobro proći. I jako mi je drago da smo došli toliko daleko i da to sada mogu slaviti sa svima", dodala je Rihanna.

image

Rihanna i ASAP Rocky, Savage X Fenty Store

Shutterstock Editorial/Profimedia

Trudnički trbuh ponosno pokazuje na sve strane, a posebno ga naglašava u raznim modnim kombinacijama.

“Uživam što se ne moram brinuti o prikrivanju trbuščića. Ako se i osjećam malo bucmasto, svejedno mi je! Ipak je u pitanju beba”, rekla je. Dodala je i kako ima dana kad se osjeća toliko loše da samo želi cijeli dan preležati na kauču, što joj nikako ne odgovara. Ipak, zbog mode se i u trudnoći osjeća samopouzdano.

Osim vijesti o trudnoći, Rihanna je nedavno također otkrila da se njezini obožavatelji mogu veseliti novoj glazbi na kojoj trenutno radi. Ranije je obećala da će njezin novi album biti 'vrijedan čekanja', a obožavateljima je poručila da očekuju nešto potpuno drukčije.

“Uvijek radim na novoj glazbi. To što nisam izdala album nekoliko godina ne znači da nisam radila na njemu. Neću puštati glazbu samo zato što ljudi za njom žude. Napravit ću ga tako da ga se isplati čekati i bit će vrijedan čekanja”, poručila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:27