TAJNE VOJVOTKINJE

Problematična obitelj, marihuana na vjenčanju i vraćanje prstenja poštom: Što još o Meghan Markle može otkriti bivši muž?

Woman‘s Day magazin spekulirao je o tome što bi bivši muž Megan Markle mogao otkriti u svojim memoarima

Meghan Markle

 Shutterstock/Shutterstock

Već neko vrijeme se priča da će bivši suprug Meghan Markle, Trevor Engelson napisati memoare u kojima će pisati o njihov kratkotrajnom braku.

Meghan (42) i filmski producent Trevor (46) bili su u vezi oko šest godina, potom su se 2011. vjenčali, a rastali dvije godine kasnije. Nakon tog braka oboje su ponovno rekli sudbonosno ‘da‘ drugima. Meghan je udana za princa Harryja (39) od 2018. Trevor, koji je trenutno CEO produkcijske kuće Underground, oženjen je za nutricionisticu Tracey Kurland od 2019.

image

Meghan Markle i Trevor Engelson

Star Magazine/mega/The Mega Agency/Profimedia/Star Magazine/mega/the Mega Agency/profimedia

Woman‘s Day magazin spekulirao je o čemu bi Trevor mogao progovoriti u memoarima, a da su te informacije nerazjašnjenje ili nepoznate javnosti, piše Mirror. Medijski komentator Neil Sean ukazao je na to da su agenti predložili Trevoru veliki novac u zamjenu da napiše memoare. Iako je nastavio sa svojim životom, mogao bi razmotriti opciju objave knjige.

Vraćanje prstenja poštom

Nadalje, magazin je nastavio sa spekulacijama što bi moglo biti spomenuto u memoarima, prenosi Mirror. Primjerice, da je Meghan iznenadila Trevora s razvodom tako što mu je poslala zaručničko i vjenčano prstenje poštom. Dodano je kako bi Trevor mogao govoriti i o samom kraju braka za koji je kao razlog Meghan navela „nepomirljive razlike” 2013. godine. Pretpostavlja se da je bivši par okončao svoju vezu nakon njezinog preseljenja u Kanadu zbog serije „Suits”. Izvor navodi kako je Meghan bila potpuno druga osoba kada se preselila u Toronto zbog serije. Smatraju da se razvod dogodio „odjednom i naglo” zbog čega se Trevor možda osjećao „iskorištenim”.

Marihuana na vjenčanju

Magazin nadalje navodi kako bi Trevor mogao pisati o detalju s njihova vjenčanja. Ranije je bilo rečeno kako su gosti na njihovu vjenčanju dobili marihuanu kao poklon dobrodošlice, a vjenčanje se održavalo na Jamajci 2011. Posjedovanje droge bilo je u to vrijeme protuzakonito u zemlji, iako se vjeruje da je posjedovanje malih količina tada bilo sitno kazneno djelo.

„Zadnje što Meghan želi je da je povezuju s bilo kakvom vrstom ilegalne tvari”, rekao je izvor.

image

Meghan Markle

Gloria Edit/goffphotos.com/goff Photos/profimedia/

Nemilosrdno ambiciozna

Također, možda bi Trevor mogao komentirati i Meghaninu izjavu iz 2017. godine kako nije znala puno o princu Harryju prije njihove veze. Izvor je rekao da je to „glupa tvrdnja”.

Woman‘s Day nadalje smatra da bi knjiga trebala diskutirati i njezinu obiteljsku povijest uključujući to da je radije živjela s ocem Thomasom Markleom (79) nego s majkom Doriom Ragland (67) tijekom jednog perioda odrastanja.

„Svi znaju da ima više u pozadini njezine obiteljske priče, a Trevor zna sve”, kazao je izvor za magazin.

Posljednja tema koju magazin predlaže za memoare je Meghanina „nemilosrdna ambicija”. Smatraju da Meghan ne bi dobila ulogu u „Suitsu” da nije bilo Trevora koji joj je pomogao da dobije prethodnu ulogu u filmu „Remember me” (2010). Smatraju da je to njezina odskočna uloga.

„Dao joj je tu ulogu, dvije godine kasnije su se vjenčali, a nisu razmišljali o tome da će se ona dvije godine kasnije uputiti u Toronto zbog serije ‘Suits‘”, rekao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:46