VOJVOTKINJA OD SUSSEXA

Meghan Markle šokirala je mnoge fanove: ‘Ne, ovo nije moje pravo ime‘

Novinarka ju je nazvala ‘Rachel‘ prema imenu lika kojeg je glumila u ‘Suitsu‘, a Meghan otkrila da joj je to prvo ime

Meghan Markle

 Bryan Bedder/Getty Images/Profimedia/

Meghan Markle šokirala je obožavatelje kada je otkrila u da je njezino pravo legalno ime Rachel, isto kao i lika kojeg je glumila u seriji „Suits“.

U Tik Tok videu novinarka je slučajno nazvala vojvotkinju od Sussexa „Rachel“ prema njezinoj poznatoj ulozi Rachel Zane u pravnoj drami „Suits“, a Meghan je na to odgovorila iznenađujuće.

„Moje prvo ime u stvarnom životu je Rachel. Nikada se nisam tako zvala, ali moji su me roditelji nazvali Rachel Meghan Markle. Imala sam problema radi toga sa svim pravnim dokumentima u životu“, rekla je Meghan, a novinarka je na to dodala da zbog serije „Suits“ ime još više zbunjujuje.

„Da, točno. Dakle, zapravo ste me nazvali mojim odabranim imenom“, nasmiješila se vojvotkinja.

„Nisam to znala“, opravdavala se novinarka. Na što se Meghan našalila da je sigurno znala kad je postavljala pitanje.

Upravo serija „Suits“ doživljava ponovni uspjeh na Netflixu. Iako je finalna epizoda ove serije duge devet sezona emitirana 2019., serija je među 10 najboljih emisija streaming servisa. Zbog toga se govori o mogućem spin-offu serije.

Podsjećamo, ova dramska serija smještena je u New Yorku, a prati glavnog lika Mikea kojeg glumi Patrick J. Adams. Mike je dobio posao iz snova u odvjetničkom uredu, iako nikada nije završio pravni fakultet. Meghan je u seriji glumila odvjetnicu i Mikeovu kolegicu koja se zaljubila u njega. Bivša glumica bila je stalni lik u seriji sedam sezona dok nije napustila seriju 2018. uoči svog kraljevskog vjenčanja s princem Harryjem.

image

Meghan Markle 2011. u seriji "Suits"

Universal Cable Productions - Album/Album/Profimedia/Universal Cable Productions - Album/album/profimedia

Kreator serije Aaron Korsh sada pokreće za NBC Universal novu seriju srodnu „Suitsu“, ali s novim likovima na novoj lokaciji. Iako nije poznato hoće li se Meghan pojaviti u novoj seriji, priča se da će se vratiti glumi. Ovaj tjedan spekulira se o tome da će se vojvotkinja od Sussexa pojaviti kao uloga iznenađenja u hit realityju „The Kardashians“ jer postaje sve bliža s tom slavnom obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:10