SLAVILO SE

Princ Harry proslavio 39. rođendan uz kobasice, krvavice, bečki odrezak, pire i šest malih piva

Slavljenik i njegova supruga Meghan s društvom su se dobro proveli u poznatoj pivnici u Dusseldorfu gdje se održavaju Igre Invictus

Princ Harry i Meghan na igrama Invictus

 Bruce Adams/Dmg Media/Profimedia/Bruce Adams/dmg Media/profimedia

Princ Harry, vojvoda od Sussexa počeo je slaviti svoj 39. rođendan, koji pada na 15. rujna, večer prije. Sa suprugom Meghan i prijateljima, Harry je uživao u poznatoj pivnici u Düsseldorfu u Njemačkoj, gdje trenutno traju sportske igre Invictus, projekt namijenjen, projekt namjenjen vojnim veteranima koji je pokrenuo princ prije devet godina.

Sudeći prema objavama na drušvenim mrežama, svi su doista uživali u pivu i tradicionalnim njemačkim kobasicama te krvavicama, bečkom (svinjskom) odresku, crvenom zelju i pire-krumpiru, u restoranu-pivnici "Im Goldener Kessel" iliti "K zlatnom kotliću". U stvari, slavni gosti su bili toliko zadovoljni hranom i ozračjem, da su se slikali sa zaposlenicima.

- Bio je divan i veseo. Meghan je prekrasna - rekla je vlasnica restorana Thea Ungermann za Daily Mail - Bili su jako opušteni, pili su naše kućno pivo "Schumacher Alt", isto pivo koje se poslužuje i na Igrama Invictus.

Ispričala je kako su Harry i Meghan sjedili jedno do drugoga cijelo vrijeme.

- Naježila sam se kada su ušli. Gledala sam njegov govor na pozornici na otvorenju Igara i nisam mogla vjerovati da je došao baš u moj restoran. Bio je prekrasan i zagrlio me - dodala je.

Princa su, također, iznenadili i čokoladnom rođendanskom tortom.

Pažljivi kroničari izračunali su i koliko se popilo: Harry je, tvrde, popio šest "malih piva" od pola litre, dok se Meghan počastila jednom kriglom.

image

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na Igrama Invictus

Odd Andersen/Afp

Par je jako zaposlen posljednjih dana. Harry je na Igre Invictus stigao sam prošle subote, da bi mu se supruga pridružila dva dana kasnije. Oboje se mogu vidjeti na različitim sportskim događanjima, te u druženju s natjecateljima i njihovim obiteljima. Opći je zaključak da Sussexi djeluju opuštenije nego u dugo, dugo vremena, smješkaju se, drže za ruke, grle...

Judi James, stručnjakinja za neverbalnu komunikaciju koja često komentira slavne ljude za britanske medije, rekla je za The Mirror da Harryju očigledno prija boravak u Njemačkoj i bavljenje omiljenim projektom na koji je jako ponosan. Princ dugo nije zračio takvom odlučnošću i samopouzdanjem. Očigledno je, također, da mu Meghan iskreno pruža podršku, što se vidi kroz njezine geste i govor tijela.

- Izgledaju kao u prvim danima njihove veze. Čini se da se Harry opustio i da mu se, kao rezultat svih tih malih gesta i pogleda, podiglo samopouzdanje - rekla je među ostalim James.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:52