ROBIN BOBBY WINDSOR

Preminuo poznati plesač (44): Prije smrti objavio vrlo čudnu poruku na društvenim mrežama

Preminuo je u dobi od 44 godine, a njegova smrt šokirala je kolege, prijatelje i obožavatelje

Robin Bobby Windsor

 Instagram/Robin Bobby Windsor/

Bivša zvijezda britanske plesne natjecateljske emisije "Strictly Come Dancing", Robin ‘Bobby‘ Windsor, objavio je crno-bijeli selfie s opisom ‘skrivam se u sjeni‘ samo nekoliko tjedana prije njegove smrti koja je šokirala svijet.

Profesionalni plesač latino i standardnih plesova, koji je bio najpoznatiji po svojim pojavljivanjima u emisiji "Strictly Come Dancing" između 2010. i 2015., preminuo je u dobi od 44 godine.

Windsor, koji je počeo plesati s tri godine i bio je jedan od osnivača plesne emisije ‘Burn The Floor‘, ‘osvijetlio je svaku prostoriju u koju je ušao‘, rekli su njegovi predstavnici nakon što su danas potvrdili njegovu smrt, prenosi Daily Mail.

Iznimno talentirani plesač prošlog je mjeseca zabavljao turiste svojim nastupima tijekom krstarenja, a objavljivao je selfije na kojima se smije dok je kruzer pristajao u Južnoj Africi. Djelovao je sretno i zadovoljno i dok je fotografirao slonove na safariju, opuštao se u kolibi s pogledom na rezervat te dok je uživao na plažama Južne Afrike. No, njegova posljednja objava na Instagramu, koju je objavio 28. siječnja, bila je neobični selfie s porukom - skrivam se u sjeni.

Windsor je bio originalni član plesnog showa ‘Burn The Floor‘, koji je na svojoj službenoj stranici objavio šokantnu vijest o smrti zvijezde.

"Obitelj showa ‘Burn the Floor‘ izgubila je jednog od svojih osnivača, Robina ‘Bobbyja‘ Windsora, koji je tragično preminuo. Plesao je s nama dvadeset godina, uključujući Broadway, West End i sve naše lude avanture diljem svijeta. (...) Njegov talent, stav, energija i osobnost pomogli su stvoriti reputaciju ‘Burn the Floora‘, a njegov gubitak ostavlja prazninu u našim srcima koja nikada neće biti ispunjena, ali će naše divne uspomene ostati zauvijek", poručili su.

Godine 2010. imao je TV pauzu na ‘Strictly Come Dancing‘, a 2014. bio je prisiljen povući se zbog problema s diskom nakon kojeg je ostao četiri dana paraliziran. Također se pojavljivao u australskom ‘Plesu sa zvijezdama‘ te u nizozemskom plesnom showu ‘So You Think You Can Dance‘. Bio je i snažan zagovornik educiranja o mentalnom zdravlju.

Javno je 2018. govorio o svojoj borbi s depresijom dok je gostovao u emisiji "Strictly Come Dancing". ‘Svi mi imamo mračne dane, ali ja sam imao mračne tjedne. Završio bih tako da nisam ustao iz kreveta po četiri ili pet dana. Za ljude sam bio ‘sretni Robin‘, no ljudi s kojima sam živio znali su što se događa", rekao je tada.

Bio je zaručen za bivšeg partnera Davidea Cinija, kojeg je zaprosio tijekom romantične vožnje helikopterom u New Yorku 2013., prije nego što su se razišli godinama kasnije. Također je ranije hodao s Marcusom Collinsom, pjevačem koji je 2011. nastupio u ‘X Factoru‘.

Problema s mentalnim zdravljem imao je kada je doživio dva velika neuspjeha - izgubio je posao u ‘Strictlyju‘ i prekinuo zaruke.

"Još sam bio na ‘Strictlyju‘ u vrijeme kada je sve počelo i bilo je jako loše. Puno stvari se dogodilo u isto vrijeme, dosta loših stvari, koje su mi pokrenule probleme s mentalnim zdravljem. Moja ozljeda, financijska situacija, moj razlaz s Davideom i još sam izgubio posao na ‘Strictly‘ i sve to u isto vrijeme... Pa je sve to uzelo svoj danak", rekao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:13