POZIRALA U BIKINIJU

Svjetska prvakinja u plesu pohvalila se idiličnim fotografijama s ljetovanja na otoku Hvaru

Lijepa Nadiya Bychkova odmara se sa zaručnikom Matijom Škarabotom, slovenskim nogometašem, a s njima je i njihova kći Mila
Nadiya Bychkova
 FACEBOOK

Nadiya Bychkova, jedna od profesionalnih plesačica u zabavnom TV showu "Strictly Come Dancing", britanskoj inačici "Plesa sa zvijezdama", i ove godine ljetuje na Hvaru.

Naš najsunčaniji otok potpuno je očarao atraktivnu ukrajinsko-slovensku plesačicu, koja je 2014. i 2015. s partnerom Mihom Vodičarem, s kojim se natječe za Sloveniju, bila svjetska prvakinja - tako se Nadiya već treću godinu zaredom vraća u svoju omiljenu rajsku oazu na Jadranu, a na društvenim mrežama pohvalila se i idiličnim fotografijama s ljetovanja.

Na jednoj od njih u bikiniju pozira na drvenoj ljuljačci u popularnom Carpe Diemu, a osim kristalno čistog mora, u prvom planu je i njezino besprijekorno oblikovano tijelo.

Lijepa Nadiya na Hvaru se odmara sa zaručnikom Matijom Škarabotom, 33-godišnjim slovenskim nogometašem, a s njima je i njihova kći Mila.

Prema pisanju Daily Maila, nagrađivana plesačica poslije ljetovanja vraća se u Veliku Britaniju, što znači da će zbog pandemije covida-19 morati ići u desetodnevnu karantenu.

Inače, Bychkova se svojedobno bavila i profesionalnim modelingom, a u travnju 2015. godine krasila je naslovnicu slovenskog magazina Playboy. Natjecala se i u bosanskohercegovačkom showu ""Zvijezde plešu", u kojem je 2009. u finalu pobijedila u paru s glumcem, bivšim Misterom Hrvatske i Misterom turizma te fitness trenerom Marijem Valentićem. Surađivala je i sa splitskom pjevačicom Severinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:08