STIŽE JUSTIN!

Pop zvijezda vraća se nakon 4 godine, a od iznosa koji će zaraditi za jednosatni nastup zavrtjet će vam se u glavi

Timberlake je, podsjetimo, posljednji put nastupio uživo u travnju 2019. u Uncasvilleu u Connecticutu

Justin Timberlake

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

Justin Timberlake se u velikom stilu vraća nastupima uživo. Jedna od najvećih pop zvijezda nakon četverogodišnje stanke održat će u prosincu koncert u Las Vegasu. Cijena? Sitnica, 5 milijuna funti, piše The Sun, koji kaže kako se američki pop i R&B pjevač, tekstopisac, producent, plesač i glumac, koji se proslavio kasnih ‘90-ih godina kao vodeći pjevač boy benda ‘N Sync, pomno priprema za jednosatni nastup što će ga koncem godine održati u hotelu 5H Fontainebleau u Las Vegasu vrijednom 3,2 milijarde funti. Sve to kako bi proslavili otvaranje hotela 13. prosinca.

Glazbenik, navodi The Sun, već uvježbava set listu, a vjeruje se da će ona uključivati hitove poput ‘SexyBack‘, ‘Can‘t Stop The Feeling!‘ i ‘Mirrors‘. Timberlake će, prema The Sunu, nastupiti pred 3800 uzvanika s pozivnicom, a svoj nastup naplatiti vrtoglavih 5 milijuna funti, odnosno gotovo 6 milijuna eura.

- Justin Timberlake odabran je kao najveća moguća zvijezda za otvaranje ovog hotela s 3.644 sobe, koje stoje od 244 funti po noćenju. Hotel će imati 36 restorana i barova, wellness centar koji uključuje 44 sobe za tretmane, slanu špilju, sobu za inhalaciju ljekovitim biljem i saunu. Šefovi hotela su izvan sebe što su uspjeli dogovoriti Timberlakeov nastup, uvjereni su da im je to najbolja moguća reklama - kazao je izvor za The Sun.

Timberlake je, podsjetimo, posljednji put nastupio uživo u travnju 2019. u Uncasvilleu u Connecticutu na posljednjem datumu svoje turneje ‘The Man Of The Woods‘. O njegovom povratku koncertima uživo govorka se otkako je nedavno opet udružio snagu s Nelly Furtado i producentom Timbalandom na pjesmi ‘Keep Going Up‘ objavljenoj prije par tjedana, šesnaest godina nakon njihovog hita ‘Give It To Me‘.

Njihov novi hit singl govori o usponu i pronalasku sreće nakon nedaća, a glazba odiše nostalgijom za ranim dvijetisućitima kad su zasebno ali i kroz brojne suradnje ovi glazbenici osvajali publiku svojim talentom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:44