ŠOKANTNA SNIMKA

Pjevač (30) preminuo na pozornici u prijenosu uživo: Samo se srušio...

Henrique je počeo pjevati s tri godine, a profesionalno se počeo baviti glazbom 2015. godine

Prizori s nastupa

 X/screenshot/

Brazilski gospel pjevač Pedro Henrique (30) preminuo je nakon što se srušio na pozornici tijekom nastupa u srijedu, piše Daily Mail.

Naime, 30-godišnjak je izvodio svoju pjesmu "Vai Ser Tão Lindo" na vjerskom događaju koji se prenosio online kada je iznenada pao ispred svog benda na pozornici koncertne dvorane u sjeveroistočnom gradu Feira de Santana. Video snimka incidenta prikazuje Henriquea kako animira publiku i stoji na rubu pozornice. Ubrzo je izgubio ravnotežu i pao na leđa.

Prisutni su mu brzo pritrčali upomoć, a ubrzo je reagirala i hitna pomoć koja ga je prevezla u najbližu kliniku, gdje su liječnici mogli samo konstatirati smrt. Enriqueova izdavačka kuća "Todah Music" rekla je za Radio 93 da je pjevač doživio težak srčani udar.

Spomenuta izdavačka kuća opisala je Henriquea ‘‘kao veselog mladića, prijatelja svima. Jedino dijete. Vjernog supruga i super predanog oca‘‘. Henrique je iza sebe ostavio suprugu Suilan Barreto i kćer Zoe koja je rođena 19. listopada.

Inače, Henrique je počeo pjevati s tri godine, a profesionalno se počeo baviti glazbom 2015. nakon što je objavio nekoliko pjesama na svom YouTube kanalu. Pridružio se lokalnom bendu i izdao jedan album, ‘‘Grande é o Senhor‘‘, tijekom tri godine koje je proveo s grupom.

Henrique je napustio bend 2019. i krenuo u solo karijeru, objavivši svoj prvi singl, ‘‘Não Falhou‘‘. Također, trebao je debitirati s novim projektom putem svog YouTube kanala u četvrtak navečer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:15