ŽESTOKE REAKCIJE

Objavljena smrt zanosne glumice u erotskim filmovima, fanovi u nevjerici, a onda dan kasnije veliki preokret!

U petak je tim zanosne Indijke objavio da je mrtva, u subotu se javila na Instagramu da je ipak živa

Poonam Pandey

 -/Afp

Kontroverzna indijska glumica erotskih filmova i model, Poonam Pandey silno je uzburkala duhove širom svijeta. Pandey, 32-godišnja zvijezda televizijskih reality showova prema izjavi njezinog menadžera preminula je u petak od raka vrata maternice. Dan poslije, dakle u subotu, Pandey je ‘uskrsnula‘!

"Živa sam. Nisam umrla od raka grlića maternice. Nažalost, ne mogu to reći za stotine i tisuće žena koje su izgubile živote zbog raka grlića maternice.", obznanila je na svom Instagramu glumica.

U svojoj drugoj objavi, valjda kada su joj svi oni koje je rastužila vijest o njezinoj smrti to i spočitnuli, Pandey je izjavila kako joj je žao zbog suza i onih koje je tako povrijedila. Objasnila je kako je njezina namjera bila šokirati sve i potaknuti razgovor na temu o kojoj se ne govori dovoljno kako to već biva s teškim bolestima. Njezin potez u stilu Twainovog slavnog junaka Toma Sawyera, kako je to nastojala objasniti, bio je zapravo pokušaj da se pokrene rasprava i proširi svijest o raku grlića maternice.

image

Poonam Pandey

-/Afp

"Za razliku od nekih drugih vrsta raka, rak vrata maternice se u potpunosti može spriječiti. Ključ leži u cjepivu protiv HPV-a i testovima ranog otkrivanja tog karcinoma. Imamo sredstva da osiguramo da nitko ne izgubi život zbog ove bolesti.", istaknula je glumica.

Kada je tim Poonam Pandey objavio priopćenje u petak kako je glumica umrla od raka vrata maternice, objava je šokirala sve u industriji zabave. Reakcije su varirale od nevjerice do skepticizma jer su mnogi vidjeli manekenku na jednom događanju u Goi prije tri dana. Dan poslije, kada se doznala prava istina, piše Ndtv.com, uslijedila je lavina na društvenim mrežama. Dok su jedini pohvalili njezin čin, smatrajući kako je šok-terapija poput ove iznimno učinkovita kada su takve stvari u pitanju, drugi su je žestoko kritizirali jer je "lažirala svoju smrt" kako bi prodignula svijest o bolesti.

image

Poonam Pandey

-/Afp

Inače, ova 32-godišnjakinja proslavila se tijekom Svjetskog prvenstva u kriketu 2011. godine kada je objavila videoporuku u kojoj je rekla da će se skinuti ako tim Indije pobijedi. To se nije dogodilo, ali je objavila golišavu fotografiju kada je njezin omiljeni tim Kolkata Knight Riders osvojio IPL sljedeće godine. Tijekom godina okupila je legiju pratitelja na društvenim mrežama svojim kontroverznim izjavama i često je viđena u eksplicitnim videima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:35