Od 1. listopada

Nepoznata strana zvijezde ‘Top Geara‘: sa svojim šeprtljavim suradnicima borit će se sa sušom i životinjama

Nekadašnja zvijezda automobilističke serije "Top Gear" Jeremy Clarkson postaje farmer, a serija "Clarksonova farma" je prepuna uzbuđenja

Jeremy Clarkson u novoj seriji ”Clarksonova farma” 

 HTV

Na HTV stiže ‘Clarksonova farma‘. Nekadašnja zvijezda automobilističke serije ‘Top Gear‘ Jeremy Clarkson postaje farmer, a serija je prepuna uzbuđenja i često komičnih situacija, ali i napornog rada.

image

Jeremy Clarkson u novoj seriji "Clarksonova farma"

HTV

U seriji se Clarkson i njegovi šeprtljavi suradnici bore s najgorim vremenskim neprilikama u zadnjih nekoliko desetljeća, neposlušnim životinjama, usjevima koji ne uspijevaju i neočekivanom pandemijom. Serija, koja nema nikakve veze s automobilima, otkriva dosad nepoznatu stranu Jeremyja Clarksona.

U prvoj epizodi, koja na HTV1 stiže 1. listopada u udarnom terminu od 21.05 sati pratimo kako Jeremy Clarkson odlučuje pokrenuti vlastitu farmu i tu počinju njegovi jadi. Ubrzo se nađe u blatu do koljena, suočen s potencijalnom propašću. Vidjet ćemo i kako Clarkson odlučuje nabaviti stado ovaca, ne shvaćajući dodatne komplikacije koje će donijeti ove životinje koje zahtijevaju održavanje i brigu...

Ukratko, vjerujte na riječ, s ovom serijom u kojoj je Clarkson ponovo pokazao neosporni televizijski talent, poistovjetit će se svi poljoprivrednici, a bit će zanimljiva i ekipi s asfalta.

image

Serija "Clarksonova farma"

HTV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:25