KAKVA TRANSFORMACIJA

Nekada su žene uzdisale zbog njega, a sada izgleda neprepoznatljivo u novom filmu

Fraser u nadolazećem filmu glumi čovjeka koji se bori s pretilošću i pokušava se ponovno povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri

Brendan Fraser kao Richard ‘Rick‘ O‘Connell u ‘Mumiji‘

 Universal Pictures/Entertainment Pictures/Profimedia

Slavni holivudski glumac Brendon Fraser transformirao se u čovjeka od 270 kilograma za novi film ‘The Whale‘ koji je režirao Darren Aronofsky.

Naime, Fraser u nadolazećem filmu glumi čovjeka koji se bori s pretilošću te se pokušava ponovno povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri.

Prvi pogled na film stigao je nakon što je potvrđeno da će se svjetska premijera održati na Venecijanskom filmskom festivalu 2022.

Slavnom glumcu će se u filmu pridružiti glumačka postava koja uključuje omiljenu Sadie Sink iz popularne serije ‘Stranger Things‘, Hong Chaua, Samanthu Morton i Tyja Simpkinsa.

- Bit će to nešto što još niste vidjeli, rekao je Fraser prošle godine za Unilad o svojoj izvedbi u filmu ‘The Whale‘.

- To je zapravo sve što vam mogu reći. Garderoba i kostim bili su besprijekorni, glomazni. Ovo se svakako uvelike razlikuje od bilo čega što sam ikada radio, ali da ne budem sramežljiv, znam da će ostaviti trajan dojam, dodaje glumac najpopularniji po ulozi u filmu ‘Mumija‘, ali i brojnim drugim poput ‘Airheads‘, ‘Blast from the Past‘, ‘George of the Jungle‘, ‘Gods and Monsters‘ itd.

image

Brendan Fraser i Rachel Weisz u filmu ‘Mumija‘ 1999.

Universal Pictures/Alphaville/Collection Christophel Via Afp

Fraser je prošle godine imao sporednu ulogu u filmu Stevena Soderbergha ‘No Sudden Movie‘, ali ‘The Whale‘ označava veliki povratak za glumca jer je to njegova prva glavna uloga nakon akcijskog filma ‘Breakout‘ iz 2013. godine.

Datum izlaska filma ‘The Whale‘ još nije objavljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2022 23:20