VIŠE NIJE PRELIJEPA CURICA

NAJSLAĐA ČLANICA 'PUNE KUĆE' PRESTRAVILA OBOŽAVATELJE Iscurila rijetka fotografija sa suprugom: 'Izgledaš duplo starije, ovo je zabrinjavajuće!'

 
 REUTERS, YouTube

Svi koje je 90-ih i kasnije pred ekrane dovodila serija "Puna kuća" itekako se sjećaju najmlađeg i najslađeg člana obitelji, neodoljive "Michelle Tanner".

Curicu koja je godinama nasmijavala i raznježivala milijune ljudi diljem svijeta glumile su zapravo dvije sestre, Mary-Kate i Ashley Olsen, a obje su kroz cijelo djetinjstvo i tinejdžerske godine imale brojne angažmane u filmovima.

No, danas obje, a osobito Mary-Kate, sve češće zabrinjavaju obožavatelje. Nakon što su se u 20-ima uspjele poprilično sakriti od javnosti, Mary-Kate (31) u međuvremenu se udala za 17 godina starijeg Oliviera Sarkozyja, s kojim se donedavno nikad nije pojavila u javnosti. Par se od 2015. kada su se oženili, naime, svim silama trudi da ih ne ulove reflektori znatiželjnih fotoaparata, no u petak je na društvenim mrežama osvanula njihova zajednička fotografija s jedne zabave u New Yorku.

Fotografija ipak nije oduševila sve, jer su se mnogi korisnici u komentarima fokusirali na to kako je Mary-Kate mršava, a i vidno mlađa od svog supruga.

"Izgledaš duplo starije, a ne kao žena koja je tek ušla u tridesete godine", "Premršava si, više ne ličiš na sestru Ashley, ovo je zabrinjavajuće", samo su neki od tisuće komentara na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 18:15