RAZVOD

Melina više ne želi imati veze s Harisom: Mijenja prezime Džinović, evo koje će nositi

Haris i Melina Džinović već neko vrijeme tema su medija zbog svog razvoda

Haris Džinović i Melina Džinović

 Tonci Plazibat/Cropix

Nakon više od dvadeset godina ljubavi i deset godina braka razvode se Haris Džinović i Melina Džinović koja je odlučila maknuti njegovo prezime. U braku su dobili dvoje djece kćer Đinu i sina Kana.

Djeca su ostala živjeti s ocem u njihovoj vili na Senjaku, a modna kreatorica se još prije godinu dana iselila iz zajedničkog doma, prenose srpski mediji.

Kako piše Kurir, Melina ne želi zadržati Harisovo prezime, već će vratiti svoje djevojačko – Galić. Čeka se da formalno promjeni dokumente i da dobije papir da su službeno razvedeni.

Podsjećamo, modna dizajnerica i pjevač započeli su svoju vezu 2002. godine dok je ona još bila studentica. Vjenčali su se 12 godina kasnije. Jednom prilikom Haris je ispričao da su se upoznali spontano u Sarajevu, a njihovoj odnos je krenuo iz avanture.

image

Haris Džinović i Melina Džinović

Tomislav Kristo/Cropix

Ubrzo nakon vijesti o razvodu, Haris se oglasio da je razlog razvoda Melinina nevjera.

„Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna”, ali nedavno su procurile informacije da je Haris imao aferu.

„Bez obzira na to što je Haris u godinama, on je veliki zavodnik. Ali nije ni on dobrica. Čuo sam kada je nedavno aludirao da se razvodi zbog toga što je on kao prevareni muž posljednji saznao, ali nije mi jasno zašto ne kaže da je i on imao avanture tijekom braka. Žene s kojima se on tajno viđao nisu baš reprezentativne za javnost, ali je s njima provodio vrijeme. S jednom je mjesecima bio u kombinaciji. Ta djevojka je zgodna, odgovaralo mu je to što ga sluša, a stalno joj se žalio na Melinu. Zamislite, dođe vam djevojka i onda vi pričate s njom o ženi i to je glavna tema. Melina je za njegovu vezu saznala tako što je vidjela poruke u njegovom mobitelu, nastala je svađa iako su već tada između njih bili zategnuti odnosi”, tvrdi izvor blizak Džinoviću za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 19:57