TEŠKO RAZDOBLJE

Haris Džinović nakon razvoda: ‘Ne čujem se s njom, ne zanima me. Nisam ja nju ostavio nego ona mene!‘

Priveli su svoj brak kraju nakon duge 22 godine, a pjevač se raspričao o tom periodu prije koncerta

Melina i Haris Džinović

 Tomislav Kristo/cropix/

Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne dizajnerice Meline Džinović, iznenadila je javnost.

Priveli su svoj brak kraju nakon duge 22 godine, a sada je pjevač za Kurir, prije nastupa u u Skadarliji, progovorio o razvodu od Meline.

image

Melina i Haris Džinović

Tonci Plazibat/Cropix

- Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan razvod. Prevareni muž zadnji sazna, nije to neko izmislio bezveze. Nemojte me ništa pitati o razvodu, nisam ja nju ostavio nego ona mene - rekao je pjevač i izjavio kako "nije spreman za novu ljubav".

- To nije nimalo lak period kada se sve rastura, ali nema veze. Glazba i moji nastupi su jedna velika inspiracija i zaštita, naročito ako se ljudi raduju tvojim pjesmama. S Melinom se nisam čuo, ništa me ne zanima. Što vas ne ubije, to vas ojača. Iz jedne bitke sam izašao živ i zdrav, nisam izgubio tu bitku, to je motivacija za sve i za život - izjavio je 72-godišnji pjevač.

Inače, Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije bio miran dok nije dobio njezin broj telefona. Vjenčali su se u Dubrovniku, nakon 11 zajedničkih godina, na spektakularnoj jedrilici dugoj 88 metara. Ipak, bračni brodolom nije ga slomio. Jedrima punim iskustva uspješno plovi dalje.

- Inače bih sjedio u kući, tugovao, ne bih pjevao, ne bih išao po koncertima, ne bih radio, ne bih se smijao... - kaže.

U ovom trenutku, poput svakog oca, Haris najviše razmišlja o djeci.

- Oni su poprilično veliki, nije im to lako palo, kažu.

Kći Đina napunila je 20 godina, a sin Kan 18. Dok Đini ne smeta medijska pozornost, njezin je brat nešto više samozatajan.

- On studira, voli financije, lovu, ekonomiju... Odličan je student, čista desetka, vidjet ćemo što će biti od njega - rekao je poznati pjevač.

Podsjetimo, Harisova kći Đina vrlo je popularna na društvenim mrežama, no što on misli o društvenim mrežama i influencerima?

- Pa, mislim, to je njihov život, njihovo vrijeme u kojem žive. Ja se u to niti ne želim miješati, niti se baš razumijem da se petljam. Jednostavno, sve što ide normalnim tijekom, ja podržavam - naglasio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 13:49